Väldig tillmötesgående kunnig förtroendegivande
Mathias Fermby
Mathias Fermby är mäklare på Fastighetsbyrån Kumla
.Mathias Fermby har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Mathias Fermby har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Mathias Fermby har haft 8 försäljningar sen 2023-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-03 - 2023-08
10 omdömen om Mathias Fermby
Nöjet var på min sida! : ) Kändes redan vid första mötet att detta kommer bli en enkel dialog. Ni har varit tillmötesgående från dag ett med visningar och klara med var ni önskade! Nu börjar letandet efter en ny bostad som jag hoppas att jag får äran att hitta åt er! Tack Ulla-Britt och Roland!
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande!! Positiv och förtroendeingivande!! Vi fick ett fint intryck av Mathias vid första samtalet! Påläst och kompetent! Tog fint ansvar! En mäklare som utstrålar trygghet!! Mathias får 10!poäng av 10 av oss!!!!
Tack Eva, värmer! Din positivitet gjorde att man alltid fick extra energi efter samtal, möten oavsett om visningar ställdes in eller inte : )
Mathias är en mycket proffsig och kompetent Mäklare man känner sig väldigt trygg under resan till försäljning Och är väldigt trevlig som person
Efter vårat första möte visste jag att dialogen mellan oss skulle bli lätt. Alltid lätt till ironi och humor gjorde att alla samtal togs med glädje, fanns aldrig några hinder bara nästa steg vilket gjorde att vi lyckades tillsammans! Tack Per!
Mycket bra och tydlig genomgång av vad som gäller vid en försäljning. God kontakt och info om hur ärendet har fortlöpt. Mycket trevligt bemötande.
Tack Lars-Erik! Mitt arbete underlättades av att ni var öppna och genuina från början och när säsongen för fritidshus började lida mot sitt slut så var ni lugna och metodiska. Detta gav mig utrymme till att jobba vidare efter planen som till slut gav resultat. Tack ännu en gång!
M Fermby var väldigt tillmötesgående, noggrann och hjälpsam på alla sätt och vis.
Hej Marita, tack för det. Er närhet till humor och skratt underlättade mitt arbete på dagarna vilket gjorde att varje kontakt med er gav mig en extra energi.
Mathias is like a good old friend easy to talk and discuss about all situations. Calm, smart, helpful, happy and hard working man. We happy to meet him and have this deal done together!
Paulius, indeed. It´s was a genuine dialog from the beginning and that given us the best opportunity! Wish you and the family the best!
Han hade ett trevligt, lungt och förtroendeingivande bemötande. Vi förväntade oss lite tips, råd och förklaring av "försäljningsgången". Mathias uppfyllde alla förväntningar vi hade plus lite till som vi inte hade koll på.
Tack Malin! Kändes genuint och ärligt från början vilket underlättade mitt arbete! : )
Har letat hus i över två år, haft mäklare som ignorerar en, slutat svara, aldrig svarar eller även dumförklarar. Mathias Fermby är den trevligaste vi har haft. Han har bemött oss med respekt och hjälpt oss genom hela proceduren. Starkt rekommenderar!
Tack George! Vi tillsammans löste detta på ett smidigt sätt och hoppas ni kommer trivas i huset! : )
Mathias är väldigt genuin och omtänksam. Tänker på kunden och gör ditt bästa för att man själv ska känna sig trygg i sin försäljning, väldigt bra återkoppling och ger hela tiden bra och ärlig information om hur läget ligger till. Svarar på frågor och hjälper än i sitt tankesätt huruvida man ska gå tillväga om man känner sig minsta osäker på något. En mäklare jag absolut rekommenderar.
Tack Sandra! Vi hade en bra dialog från start vilket underlättade för alla parter : ) Lycka till med allt framöver!
Mathias gjorde ett proffesionellt och samtidigt kamratligt intryck. Jag hade två mäklare som jag jämförde och efter Mathias besök var valet enkelt. Förväntningarna var att få veta mycket om hur processen gick till och det beskrev Mathias på ett överskådligt och transparant sätt utan en massa konstiga ord, förklaringar eller kringsnack. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Mathias genom hela processen. Snabba att återkoppla, i stort sett när som helst på dygnet och oavsett vardag eller helg. Vi kommer rekommendera Mathias och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta.
Tack för dom fina orden! Varit ett nöje att få hjälpa er! : ) Mvh Mathias