Carina Jönsson

Carina Jönsson

Carina Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum

Carina Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Carina Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 470 omdömen med ett betyg på 4.8. Carina Jönsson har haft 130 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

470 omdömen om Carina Jönsson

Sedan starten hos Reco 2015
Petter L
Lerum - Centralt

Lyhörd, ambitiös och pålitlig!

Inger S
Floda

Hon är bäst! Hade aldrig kunna tänka mej att en människa man inte känt kunde ställa upp så mycket som hon gjort. Dessutom tack vare henne har jag fått en ny vän i den förra ägaren till den bostad som hon förmedlat. Jag är så tacksam. Kommer att rekommendera henne till alla jag kan, om de tänker byta bostad.❤️🩷❤️🧡💛💚💜💙🩵🤍💗💓💝

Ethel N
Floda

Tillmötesgående och alltid behjälplig med frågor. Informerade om läget. Det var tyvärr en svår period att få sålt var inte marknad för säljare. Kan absolut rekomendera henne

Christer S
Floda

Bra och rak. Sa på ett bra sätt vad vi skulle göra före visning. Bra hanterad budgivning.

David A
Stenkullen

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Allt har rullat på utan minsta bekymmer, vi rekommenderar varmt Carina!

Barbro S
Lerum - Centralt

Carina är mycket trevlig och engagerad Har bara bra omdöme om Carina ,hon svarar på alla frågor vi har osv,hjälpt oss att hitta lägenhet med hiss,och vi hoppas att vi kommer att trivas. Mvh Barbro och Lennart Stenholm

Eva E
Östad/Sjövik

Bra bemötande, snabb återkoppling.

Stina Birgitta E
Gråbo

Vid vårt möte var mina barn med mig och vi upplevde hela processen som mycket bra genomfört. Det var en tydlig och mycket harmonisk timma där det inte bara var focus på affären utan också på känslan och personerna. Så högsta betyg. Hälsningar / Stina Engdahl

Anna-Lisa F
Lerum

Jättetrevligt bemötande. Höll mig informerad hela vägen i affären. Topp.

Elisabeth H
Lerum - Centralt

Mycket serviceminded! Lyssnade på våra önskemå. Ordnade visningar då vi hade tillfälle att komma till Lerum. Rekommenderas varmt.