Carina Jönsson

Carina Jönsson

Carina Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum

Carina Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Carina Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 493 omdömen med ett betyg på 4.8. Carina Jönsson har haft 135 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

493 omdömen om Carina Jönsson

Sedan starten hos Reco 2015
Lotta N
Floda

Väl utfört arbete, trevligt bemötande och hög kvalitet. Rekommenderas varmt!"

Thomas O
Floda

Borde vara lite mer engagerad när hon visar ett objekt annars ok

Pia H
Sålde sitt hus med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo

Kompetent och bra kännedom av området. Stor hjälp med styling vid fotografering . Uppdaterade kontinuerligt hur försäljning fortskred. Kan varmt rekommendera

Malle T
Stenkullen

Hej! Vi fick ett bra intryck av Carina. Det var en öppen visning så det var en del människor där samtidigt, men vi tyckte ändå att Carina gav oss den tiden vi behövde för våra frågor. Nu blev det ju affär för vår del så vi är nöjda med det. Malle & Leif

Elisabet J
Floda

Hon är mycket informativ, mkt vänligt bemötande, hög kunskap. Hon förstående och hjälpsam. Hon bjuder på sig själv. MVH Elisabet

Isabelle A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda

Lättsam, trevlig, ville säljarens bästa, gav mycket bra tips! Super nöjda

Maria O
Lerum - Centralt

Kunnig och erfaren - lätt att ha att göra med.

Helene C
Floda

Duktig kunnig och påläst. Trevlig.

Magnus O
Köpte sitt hus med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Tollered

Vi gjorde vårt första köp med hjälp av Carina. Det var en fantastisk upplevelse. Hon har svar på alla frågor, återkopplar när det lovats återkoppling och har hjälpt oss genom hela processen. Vi kommer använda oss av henne i framtiden när det är dags att skaffa större bostad.

Inger G
Lerum - Centralt

Väldigt artig och trevlig mäklare. Fastighetsbyrån har vi haft hjälp med i många omgångar. Vi köpte hus av Robin i Ulricehamn och han hjälpte oss även att sälja. Så vi är väldigt nöjda med Fastighetsbyrån. Vi var väldigt nöjda med Carina och det märks att hon är en van mäklare. allt gick så smidigt och lätt. vi är super nöjda.