Mycket korrekt, proffsig och trevlig mäklare som löste vårt uppdrag snabbt, effektivt och till rätt pris!
Elenor Fehrm
Elenor Fehrm är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Elenor Fehrm har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Elenor Fehrm har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Fehrm har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
78 omdömen om Elenor Fehrm
Väldigt proffsig och bra👍🏻 Försäljningen gick snabbt och smidigt. Är väldigt nöjd 😁
Vi hade en trevlig upplevelse och Elenor var hjälpsam i hela processen!
Elenor är en lugn, trygg och väldigt erfaren mäklare. Vi som säljare kände att vi under hela processen kunde rådfråga henne kring allt med en husförsäljning. Både sådant som kanske är självklart, hur huset behöver se ut inför visning, samt vilka steg som är bäst och hur vi går tillväga i olika situationer kopplade till försäljning. Utöver det var hon ett lugnande stöd åt oss! Kunde inte valt mer rätt än Elenor Ferm som mäklare!
Anlitade Elenor vid försäljning av vårt hus och upplevde henne som en mycket erfaren och kunnig mäklare som hade god kännedom både om området och aktuell kundkrets. Hon var klarsynt och realistisk i sina råd men också lyhörd för våra behov och fungerade som ett bra stöd under hela försäljningprocessen. Kan varmt rekommendera Elenor.
I en trög marknad lyckades Elenor genom aktivitet få flera spekulanter på flera visningar. Det var steg 1 för att lyckas med uppdraget. I förhandlingarna med den kommande köparen var hon smidig och strategisk. Vi kändes och trygga med hennes engagemang och kunskap hela vägen.
Jättetrevligt och hjälpsamt är jättenöjd
Elenor uppvisade en trevlig, rättfram och professionell framtoning och de förväntningar vi har på mäklare är att kommunikationen är snabb, tydlig och frekvent. Det skötte hon exemplariskt. Mycket nöjda som köpare.
Elenor lyssnade in mig och mina behov för min nya bostad. Hon är tillmötesgående och professionell, trevlig och hjälpsam.
Proffsig, tydlig och snabb .Fastighetsbyrån Lerum levererar igen på på allra bästa sätt :)