Kunnig och serviceminded Ställer upp i alla lägen
Jimmy Lang
Jimmy Lang är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Jimmy Lang har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.8. Jimmy Lang har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
216 omdömen om Jimmy Lang
Jimmy överträffade oss på alla plan i hur enkelt, snabbt och flexibelt allting gick. Till oss gav han ett stort förtroende och vi satt lugna i båten hela vägen. Vi var väldigt inställda på att försäljning av bostäder i dessa tider skulle ta ett par månader iallafall. Men budgivningen startade dagen efter första visningen och 1 vecka efter visning skrev vi kontrakt, till ett pris vi var nöjda med. Nu är vi i den positionen vi vill vara av att ha sålt bostaden, med lång tid till tillträde och kan leta efter vårat drömhus i lugn och ro.
Trevligt bemötande, duktig på sitt jobb , snabb återkoppling. Bra bra att säga om honom
Outtröttlig i en tuff marknad :)
Vi är mycket nöjda med Jimmy Langs arbete. Han har varit proffsig, engagerad och noggrann i varje detalj. Kommunikation och samarbete har fungerat utmärkt, och vi kan varmt rekommendera honom vidare.
Jimmy är kunnig, snabb med återkoppling och oerhört professionell.
Fastighetsmäklare Jimmy Lang sålde min bostadsrätt, under bara några veckor, för ett historiskt högt pris och till helt rätt person! Trots att Jimmy hade semester, gjorde han tillsammans med mäklarassistent Nora en strålande affär, där både köpare och säljare blev supernöjda! Fastighetsbyrån i Lerum har ytterligare en fantastisk anställd, nämligen Mirjana Callenberg! Hon skötte alla "krångliga" bankärenden och var en klippa genom hela försäljningen, så hjälpsam och förstående. Tack Mirjana, du är guld värd!
Bra bemötande och trevlig. Rekommenderar Jimmy Lang.
Väldigt mån om köpare och säljare! Proffsig och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera
Jimmy är otroligt lugn och duktig. precis så man hoppades och önskade att sin mäklare skulle vara