Hej! En mycket bra mäklare. Han var påläst på tomten och kunde svara på frågan. Vi rekommenderar honom.
Per Eliasson
Per Eliasson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Per Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.7. Per Eliasson har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
175 omdömen om Per Eliasson
Per har varit ett tryggt stöd för oss under en längre period och hjälpt oss med flera värderingar och nu även en tomtförsäljning. Alltid mån om att göra det bästa för varje situation och är tillgänglig och stöttande under hela processen.
Per ordnade en extravisning då jag inte kunde komma på ordinarie visning, väldigt uppskattat!
Per upplevde jag väldigt lugn och sansad . Han lyssnade på oss och våra önskningar . Han utförde sitt åtagande på bästa sätt . Jag är väldigt nöjd . / Susanne
Lugn o korrekt. Uppfyllde våra krav/mål Professionellt agerande vid kontrakt skrivning med köpare och oss Kort sagt mycket nöjd
Smidig att ha o göra med. Ställde upp med privatvisning en söndag. Så allt är toppen. Har inget att klaga på.
Trevlig/Hjälpsam/Kunnig/Återkom snabbt vid ev frågor
Mäklaren var saklig och bra att bolla tankar och funderingar med. Han hjälpte oss i vägledning kring vårt husköp och gjorde det där lilla extra för att känna oss nöjda som köpare. Jag skulle definitivt rekommendera mäklaren.
Per skötte min husförsäljning, på bästa sätt, vi är jättenöjda.
Everything went really well and he help us in all the steps of the purchase.