En kompetent mäklare med ett vänligt och professionellt bemötande. Även enkel att få tag på vid behov.
Pontus Samuelsson
Pontus Samuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Pontus Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Pontus Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Pontus Samuelsson har haft 46 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
114 omdömen om Pontus Samuelsson
Känsla att han brinner för sitt jobb. Både köpte min blivande fastighet av honom och han sålde även den jag hade. Han får topp betyg av mig.
Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Även stort grattis till ert nya fina hus. Vi hörs och ses.
Alltid snabb med återkoppling och mycket kompetent. Pontus får guldstjärna av oss för smidig hantering vid vårt husköp.
Stort tack för ert fina omdöme och grattis igen till ert nya fina hus!
Pontus har varit en tillgänglig, positiv och förtroendeingivande mäklare och vi är så glada att vi valde honom. Försäljningen gick mycket fortare än vi förväntat. Vi är så nöjda med allt stöd. Tack Pontus😊
Stort tack för ert fina omdöme och för att ni valde att ge mig förtroendet att hjälpa er med er försäljning :)
Sorry I am still learning Swedish :) Pontus is absolutely fantastic. We had him at two house viewings and from the start we felt very comfortable. Buying your first house is nerve-racking but he makes it feel calm. He knew the answers to our questions, he followed up in a timely-maner and it truly felt like he wanted us to find our dream home. It didn't feel like we were just customers to make money off of, but that he is very happy in his profession of helping some move onto their next home and some find their first home....
Thank you so much for your kind review. Your words truly make me very happy. I would also like to take the opportunity to wish you a big congratulations on your beautiful new home :)
Mycket trevlig och professionell. Lätt att få kontakt med, återkopplar snabbt.
Stort tack för ditt fina omdöme och stort grattis till köpet av din nya fina bostad.
Pontus har under hela processen visat ett stort engagemang, har alltid varit tillgänglig för frågor och tagit sig tiden att förklara varje steg på ett tydligt och lugnt sätt vilket känts tryggt för oss som köpare. Det märks verkligen att Pontus brinner för sitt arbete och för att ge god service! Om du letar efter en mäklare som är kunnig, engagerad, pålitlig och som verkligen bryr sig om sina kunder kan vi varmt rekommendera Pontus. En bättre upplevelse hade vi inte kunnat önska oss!
Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till köpet av er nya fina bostad.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och hela upplevelsen kring försäljningen av vårt hus. Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Mäklaren var professionell, engagerad och väldigt lyhörd för våra önskemål genom hela processen. Kommunikationen fungerade utmärkt – vi fick alltid snabb återkoppling och tydlig information om varje steg i försäljningen. Mäklaren arbetade målmedvetet och gav oss bra råd som verkligen gjorde skillnad. Hela affären sköttes smidigt och på ett mycket professionellt sätt, och...
Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med försäljningen! Lycka till med ert nya hus.
Pontus är proaktiv och fick mig och min sambo att känna sig trygga vid både köp och sälj.
Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen! Stort lycka till framåt.
Allt har varit toppen, kunde inte få en bättre mäklare
Stort tack för ditt fina omdöme och för att ni valde att ge mig förtroendet att hjälpa till med affären. Stort lycka till framåt!