Pontus Samuelsson

Pontus Samuelsson

Pontus Samuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum

Pontus Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Pontus Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.8. Pontus Samuelsson har haft 48 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

121 omdömen om Pontus Samuelsson

Sedan starten hos Reco 2024
Alexsandra B
Sålde sitt hus med hjälp av Pontus Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Pontus. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och uppskattade den tydliga kommunikationen samt det stora engagemanget. Rekommenderas varmt!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att ta hand om er försäljning. Önskar er en trevlig sommar!

Marta G
Östad/sjövik

Kontakten med Pontus var jättebra under hela husköpet. Han var alltid tillgänglig, svarade snabbt och förklarade allt tydligt. Vi kände oss trygga hela vägen och är supernöjda – vi kan varmt rekommendera honom. Marta

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till er nya fina bostad! Trevlig sommar!

Maria H
Lerum

Super bra mäklare, proffsig och kunnig och väldigt snäll och glad!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till er nya fina bostad!

Hasti R
Floda

Vi är otroligt nöjda med hjälpen vi fick av vår mäklare. Genom hela processen har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Mäklaren var engagerad, kunnig och tog sig alltid tid att svara på våra frågor. Tack vare det stora engagemanget hittade vi till slut vårt drömhus. Vi uppskattar verkligen det professionella bemötandet och den fina servicen. Vi rekommenderar varmt denna mäklare till alla som letar efter sitt nya hem. Stort tack för all hjälp och stöd!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus! Trevlig sommar!

Shaban D
Floda

Vi har haft en fantastisk upplevelse med vår mäklare. Från första kontakten har vi fått ett mycket trevligt, professionellt och engagerat bemötande. Tack vare mäklarens hjälp hittade vi vårt drömhus, något vi är otroligt glada och tacksamma för. Mäklaren har varit lyhörd, hjälpsam och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som söker en trygg och smidig bostadsaffär. Stort tack för all hjälp!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus!

Tommy B
Floda

Jag tror vi hade en av de mest komplicerade försäljningar man kan tänka sig. Pontus var mitt i den över tid med tålamod, professionellt och gedigen kunskap om såväl marknaden som mänsklig psykologi.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde att ge mig förtroendet att hjälpa er med er bostadsaffär. Jag önskar allt gott framåt och en riktigt glad sommar!

Åke R
Floda - Lensjön

Pontus är trevlig och känns trygg, samtidigt som man märker att han är väldigt påläst, kunnig och proffsig. Han har precis de kvaliteter man söker hos en mäklare.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för er fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus!

Matilda N
Floda - Uddared

En kompetent mäklare med ett vänligt och professionellt bemötande. Även enkel att få tag på vid behov.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för det fina omdömet och grattis igen till ert nya fina hus!

Sofie A
Gråbo - Lekstorp

Känsla att han brinner för sitt jobb. Både köpte min blivande fastighet av honom och han sålde även den jag hade. Han får topp betyg av mig.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Även stort grattis till ert nya fina hus. Vi hörs och ses.

Laila K
Gråbo - Hjällsnäs

Alltid snabb med återkoppling och mycket kompetent. Pontus får guldstjärna av oss för smidig hantering vid vårt husköp.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och grattis igen till ert nya fina hus!