Matilda Icho

Matilda Icho

Matilda Icho är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping

Matilda Icho har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Matilda Icho har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.8. Matilda Icho har haft 26 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

38 omdömen om Matilda Icho

Sedan starten hos Reco 2021
Elin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Jag tycker att vi fick ett bra bemötande, hon var både trevlig och väldigt framåt. Hon var även vägledande i hela processen vilket kändes tryggt

Henrik A

Matilda är noggrann, trevlig och inger ett förtroende.

Vilhelm S
Ågårdsområdet

Tillmötesgående och trevlig! Rekomenderas till andra.

Dödsboet Efter Margit I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Trevligt bemötande. Vi förväntade oss kunnighet, engagemang.och framåtanda, vilket mäklaren visade. Vi är nöjda med mäklaren och resultatet av försäljningen.

Hanna H
Ågårdsområdet

Väldigt tillmötesgående och trevlig!

Nathalie M
Gamla Staden

Redan vid vårt första telefonsamtal blev jag väldigt bra bemött av Matilda. Vid visningen av lägenheten gav Matilda en utförlig beskrivning av allt och svarade på mina frågor. Hon gav mig också mycket tid till att kunna filma och fota (min man var inte med mig vid tillfället så jag behövde kort), vilket jag uppskattade väldigt mycket. Mer över, har Matilda varit väldigt tillgänglig via telefon och sms och svarat mig direkt på alla mina frågor, och försökt att komma fram till en lösning tillsammans med mig. Jag är mycket nöjd över att få ha haft Matilda som mäklare vid mitt bostadsköp!

Julia G
Gamla Staden

Har inget att klaga på. Väldigt trevlig tjej som gör sitt arbete väldigt bra!

Hugo A
Gamla Staden

Supertrevlig och flexibel! Snabb kontakt mellan köpare och säljare, vi är mycket nöjda.

Alfons B
Örslösa - Söne - Norra Kedum

Det funkade bra genom försäljningen

Mary Elisabet H
Sålde sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Kålland - Kållandsö

Bra trevlig mäklare, kan rekommenderas. Mycket bra kontakt med Matilda.