Jag blev professionellt bemött av Annika på visningen jag var på. Hon var väldigt tydlig i hela processen och jag upplevde att jag blev mycket väl omhändertagen. Så hela upplevelsen kändes trygg, informativ och tydlig . Jag har möjlighet att ställa alla frågor jag behöver och får snabbt svar tillbaka.
Annika Jernberg
Annika Jernberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
.Annika Jernberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Annika Jernberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.9. Annika Jernberg har haft 24 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
95 omdömen om Annika Jernberg
Wow vilket fint omdöme Christina! 1000 tack för att du tog dig tid att skriva detta, det betyder mycket för mig.
Toppen! Kunnig, erfaren och service minded. Rekommenderas varmt!
Så fint Malin, tusen tack för fint och bra samarbete!!!
Bra visning av objekt, easy going! När hon väl fått minsta intresse gick hon på avslut, visade att hon ville hitta en affär. Bra mäklare för både säljare VS köpare.
Tackar för fint omdöme Freddy:)
Förtroende, kunnig, ambitiös och väldigt engagerad. Kund sa till mig att Annika var väldigt påläst och duktig mäklare
Tack Kjell för fina ord och ett gott samarbete.
Annika är otroligt trevlig och tillmötesgående, hon förstod mitt behov som köpare snabbt och höll god kontakt med oss mellan visningar såväl som vid budgivning.
1000 tack Petra för att ditt fina omdöme.
Annika har varit helt otrolig att arbeta ihop med under hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit lyhörd, uppmärksam och ett helt fantastiskt bollplank med en energi som smittar av sig sig. En mäklare som arbetar proaktivt och värdesätter personlig kontakt!
Stort TACK för ert fina betyg av mig. Det har varit en ren fröjd att få arbeta tillsammans med er:)
Superbra, snabb information tydlig och tillgänglig
Tack Klara & Freddy för er tid att ge de här fina och betydelsefulla orden. :)
Topp bemötande. Mycket professionell.
Tack Davor! Det var en fröjd att samarbeta med er :)
Professionell, kompetent, positiv, tålmodig. Bästa mäklaren från början till slut helt enkelt!
1000 tack för ert fina omdöme. Det var en fröjd från start till slut att få hjälpa till med er försäljning!
En mycket behaglig och trevlig person som låter mig som spekulant kika runt utan att hon sitter som ett plåster på en och ska vidare till nästa rum.Ändå behjälplig och kan svara på de frågor som man har.
Tack för ditt fina svar och att du tog dig tiden att skriva omdömet. Det betyder mycket för mig=)