Bara positivt från första stund. Väldigt lätt att prata med, trevlig, lyhörd, engagerad, påläst och alltid tillgänglig. Högsta betyg från mig, behöver jag anlita mäklare igen så är Ajdin absolut mitt första val.
Ajdin Fatic
Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Ajdin Fatic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ajdin Fatic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 536 omdömen med ett betyg på 4.9. Ajdin Fatic har haft 99 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
536 omdömen om Ajdin Fatic
Känns proffsig. Enkel att prata och kommunicera med. Upplevs ärlig och låter en som köpare ta beslut själv.
Ajdin är en duktig mäklare som är både mån om sin säljare och köpare. Han är flexibel i sitt arbetssätt och gör det lilla extra för att känna dig trygg.
Ajdin är väldigt duktig mäklaren och han gör sitt jobb på ett fint sätt och har väldigt bra bemötande väldigt trevligt, hjälplig, Snäll.
Ajdin är en fantastisk mäklare , han är väldigt lätt att kunna kommunicera med honom. Han har hjälpt mig och min fru sen dag 1 med allt från 0-100 .
Från start till slut var det en väldigt fin känsla jag hade. Ajdin är målmedveten älskar sitt yrke och brinner för att göra klienten nöjd. Väldigt tryggt att använda Ajdin i både köp och sälj och jag skulle absolut använda honom igen om det skulle bli aktuellt.
Han är bäst på den han gör mycket duktig o kunnig, vi är mycket nöjda med Ajdin :))
Professionell Pålitlig Tillgänglig Snabb Trevlig
Otroligt driven och ambitiös mäklare! Fanns alltid tillgänglig under affären, agerade bollplank och hade fingertoppskänsla som satte pricken över i:et. Kan varmt rekommendera Ajdin till dig som letar mäklare och står i valet och kvalet!
Kunnig och trygg genom hela affären. Kände oss väl omhändertagna.