Annamaria Svensson

Annamaria Svensson

Annamaria Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Annamaria Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Annamaria Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. Annamaria Svensson har haft 13 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

98 omdömen om Annamaria Svensson

Sedan starten hos Reco 2016
Filip E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Segevång

Otroligt enkel, trevlig och vänlig!

Ryszard A
Sålde sitt hus med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Samarbete med Annamaria var (är) mycke bra. Det började med en tydlig förklarning av alla etapper av hela processen. Och efteråt gick allt ganska snabt och smidigt. Vi är nöjda och väntar på avslutning av affären enligt överkommelse.

Welmarie B
Köpte sitt hus med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Everything went well and smooth! Annamaria Svensson helped all through out the whole process. So happy with the purchase at Fastighetsbyrån.

Casper G
Oxie

Very satisfied with the help we got with annamaria, and how easy it made the hole process.

Agneta L
Klagshamn

En helt fantastisk mäklare. Hon är superduktig, trevlig, alltid glad och MYCKET skicklig i sitt arbete. Jag har uppskattat hennes kunskap och stöd i den process som en bostadsförsäljning innebär, känt mig trygg och fått bra och kloka råd. Man kan inte få en bättre mäklare!!!

Ferid N
Håkanstorp

Trevlig, professionell och kunnig

Mira M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Rosengård/apelgården

Hon är jätteduktig mäklare.Den bästa mäklaren som jag har haft 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Kristin L
Nydala

Supervänlig och kunnig mäklare. Jag har både köpt och sålt lägenheten med hjälp av henne och är mycket nöjd.

Pierre S
Almvik

Trevlig och genuin mäklare. Är mycket nöjd med allt hon bidragit med i vårt husköp.

Helle L
Almvik

AnnaMaria är utrolig kompetent och har et fantastisk potentiale som mäklare. Dejligt vidende och jobbar 100% mot at opnå den bäste handel mellan köpare och säljare. Flexibilitet är också värd att nämna !