Kan starkt rekommendera Jesper som mäklare. Han är supertrevlig och duktig, svarar snabbt och är alltid tillgänglig.
Jesper Jeschko Björnsson
Jesper Jeschko Björnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Jesper Jeschko Björnsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Jesper Jeschko Björnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Jeschko Björnsson har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Jag har arbetat som mäklare sedan 2006 och har samlat på mig massa kunskap och erfarenhet som är en stor fördel för mina kunder. Bostadsaffären är den största affären i livet för de flesta personer och jag garanterar dig att jag går "all in" i varje uppdrag.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag har en bakgrund som konstnär! Jag har ett starkt bildseende vilket gör att jag är duktig på att ge tips om vad man ska tänka på inför fotograferingen. Det är en stor fördel och jag hjälper gärna fotografen att hitta spännande vinklar.
2024-12 - 2025-11
222 omdömen om Jesper Jeschko Björnsson
Tack Ardwan, för det goda omdömet och för en trevlig affär! Kul att det gick så smidigt.
Mycket trevlig, tillgänglig, pedagogisk och pålitlig.
Hej Frida, tack för det positiva omdömet!
Allting gick smidigt. Bra förklaringar. Huset såldes snabbt.
Hej Birgitta, tack för omdömet. Kul att vi lyckades få upp slutpriset i budgivning med 530.000 kr över utgångspriset.
Väldig proffsig. Tydlig plan och kommunicera bra under hela processen. Rekommenderar starkt.
Tack för det trevliga omdömet Gabriel, det uppskattas! Och tack för en trevlig affär så här långt. Kul att det gick så smidigt trots en tuff marknad!
Mycket bra engagemang och bemötande
Tack för det positiva omdömet. Det uppskattas!
Snabbt och smidigt affär , rätt förklaring steg för steg , rekommenderar varmt , Väldigt kunnig mäklare
Tack Mahmoud, för rekommendationen och för ännu en trevlig affär. Kul att få förtroendet hjälpa dig att sälja en andra gång!
Mäklaren visade prov på hög professionalism, starkt engagemang och en utmärkt förståelse för mina behov under hela bostadsprocessen. Genom tydlig kommunikation, god tillgänglighet och ett lösningsorienterat arbetssätt skapade han trygghet och förtroende från första kontakt till avslutad affär. Jag rekommenderar honom varmt till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Hej Enxhi, tack själva för det fina omdömet och för en trevlig affär. Vi ses vid tillträdet!
Tack för ditt hårda arbete, men jag tror att den sålde slut för snabbt, så jag antar att jag borde ha satt ett högre pris.
Hej Duckin, tack för omdömet. Kul att vi sålde så snabbt men samtidigt även till ett bra pris. Ifall ni gått ut med ett högre utgångspris hade lägenheten med stor sannolikt förblivit osåld liksom många andra bostäder på dagens marknad.
Jesper Jeschko Björnsson på Fastighetsbyrån Malmö Öster var professionell och tydlig genom hela processen. Han höll god kontakt, gav klara råd och affären gick smidigt. Jag kan rekommendera honom till andra som söker en engagerad och kunnig mäklare i Malmö.
Tack för det trevliga omdömet Adnan och tack själv för en trevlig affär.
Jesper är en person som verkligen gör skillnad. Med sitt engagemang, sin värme och sin förmåga att alltid se det positiva i varje situation sprider han energi omkring sig. Han är pålitlig, omtänksam och någon man alltid kan räkna med – både i stora och små sammanhang. Jespers driv och kreativitet inspirerar andra, och hans närvaro gör varje grupp starkare.
Tack Saleha, för det fina omdömet och för en trevlig affär så här långt. Det uppskattas!