Manne Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Manne Pettersson Wallström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Manne Pettersson Wallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Manne Pettersson Wallström har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

41 omdömen om Manne Pettersson Wallström

Sedan starten hos Reco 2022
Camilla E
Köpte sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Storvik

Engagerad, tillmötesgående och tillgänglig. Vi kände ett genuint intresse av oss som kunder.

Anna-Lena F
Sålde sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Storvik

Jag är otroligt nöjd med Manne som vår mäklare, han har varit ett stort stöd och har alltid gått att nå och tagit sig tid för alla våra frågor. Han är ett proffs som verkligen också levererade på det han utlovade, vi fick det pris vi önskade för huset och det blev en smidig affär.

Sören P
Stensätra

Blev mycket bra mottagen av Manne , han gick sedan hem för vård av barn och Peter Thunell tog över. Var svårt att sälja hus ett tag. Nu är huset sålt om än till reducerat pris. MVH/Sören

MATTIAS G
Örta

Kunnig, påläst och trevlig men ett mycket bra bemötande

Bo Kennet A
Seljansö Kulle

Manne är vi nöjd med han fick vår försäljning att bli som vi hade hoppats.

Moniqa A
Seljansö Kulle

Trevligt bemötande och var oss behjälpliga under försäljningen.

Birgitta N
Stensätra

Fastighetsbyrån och vår mäklare Manne Pettersson Wallström gjorde ett bra jobb. Försäljningen gick smidigt och vi fick bra bemötande och lotsning genom hela affären.

Anita Birgitta J
Lassas

Manne har ett fint bemötande, ser alla. Han är lugn, saklig och vi fick stort förtroende för honom .

Eva Kristina B
Kungsgården

Kunde inte fått bättre hjälp och information inför och vid försäljningen av vårt hus. Bara pluspoäng till Manne.

Johan E
Västanbyn

Professionellt bemötande. Ypperligt god tillgänglighet för kommunikation. Det känns bra att ha Manne som mäklare.