Erica Stors
Erica Stors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Erica Stors har varit registrerad mäklare sedan 2016-01. Erica Stors har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.9. Erica Stors har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
187 omdömen om Erica Stors
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Erica Stors en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Påläst ambitiös trevlig angagerad ingen 7 - 17 människa uppmärksam lyhörd återkommande detaljmotiverad.
Svårsålt. Bra bemötande från Erica. Det tog ett halvår innan lägenheten blev såld.
köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Stors en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Proffesionellt från början till slut.
Erica Stors är verkligen en mäklare som vi kan rekommendera, lungn och saklig, kunnig samt ett mycket trevligt bemötande, informerade kontuneligt vad som var på gång, både före och efter visningar,
Erica var supertrevlig, väldigt lättsam och behaglig. Hon visade prov på stor pedagogik under såväl visning som avtalsskrivning och var väldigt tydlig och hjälpsam under hela vägen. Kan inte tänka mig en bättre mäklare än Erica!
Försäljningsprocessen kunde inte gått smidigare från början till slut. Professionell i alla faser, punktlig och håller en ständig uppdatering. Skapade en otrolig trygghet för mig som säljare genom att ständigt uppdatera och svara på frågor och funderingar samt fullborda försäljningen med alla parter nöjda. Enkel att samspela och bolla tankar med. Rekommenderas starkt!
Vi fick ett jättebra bemötande, jättetrevlig!
Vi upplever att vi fått det vi förväntat oss, väldigt hjälpsam i våra frågor mm. -
Noga, positiv och representativ.
Korrejt och tillmötesgående. Punktlig.
LUGN, KUNNIG, ORGANISERAD OCH TREVLIG . HON FÅR FULL POTT PÅ ALLA BRA EGENSKAPER HOS EN MÄKLARE.