Nechirvan Kurachi
Nechirvan Kurachi är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Nechirvan Kurachi har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nechirvan Kurachi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 5.0. Nechirvan Kurachi har haft 17 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
41 omdömen om Nechirvan Kurachi
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Nechirvan Kurachi en del av Fastighetsbyrån Solna
Professionellt bemötande och behjälplig att lösa problem som kan uppkomma inför en bostadsförsäljning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Nechirvan Kurachi en del av Fastighetsbyrån Solna
Professionell, tillmötesgående, varm. Att ha med Nechirvan att göra var inget annat än problemfritt och enkelt, imponerad!
Nechirvan visade stort engagemang under försäljningen av vår lägenhet, samt höll oss uppdaterade på ett bra sätt under processen. Det var viktigt för oss att få lägenheten såld snabbt till vårt önskade pris och resultatet gjorde oss nöjda.
Nechirvan visade stort engagemang och kunnande vid försäljningen av vår bostad, en god säljupplevese.
Ett bra bemötande och en seriös mäklare som gjorde sitt allra yttersta (plus lite till) för att försäljningen av min lägenhet skulle gå som jag ville. Att få igång en budgivning när marknaden är på nedgång kräver skicklighet och kompetens. Jag rekommenderar Nechirvan.
Nechirvan Kurachi är alltid professionell och genuint trevlig. Han kommunicerar på ett tydligt sätt som får alla att känna sig trygga under affärens gång. Han är välförberedd och ser till att alla frågetecken besvaras med korrekt information. Jag kan varmt rekommendera Nechirvan!
Jag är supernöjd med Nechirvan, en av de bättre mäklarna jag har haft och göra med. Saklig och precis, och på så vis kändes bemötandet väldig proffesionellt. Dessutom har det varit snabb återkoppling och egentligen väldigt okomplicerat. Han kändes även kunnig när det kom till mer praktiska frågor. Uppskattar att han var mån om att både vi som köpare och säljaren var nöjda, och tog tid att svara på alla frågor, utan att stressa.
Väldigt saklig och man kände stor tillit till Nechirvan.
Vid kontraktskrivning hade vi väldigt gott om tid för att gå igenom kontraktet - där både vi som köpare och även säljare kunde ställa frågor för att reda ut eventuella oklarheter, eller bara ta del av säljarens erfarenhet av området. För mig personligen är det första bostadsköpet, och jag upplevde hela processen som smidig och trygg, mycket tack vare Nechirvan. -
Jag är väldigt nöjd med hur Nechirvan skött affären. Han har varit väldigt lyhörd kring mina önskemål och varit väldigt öppen och ärlig i vår kommunikation. Han var dessutom väldigt tydlig så inget lämnades till slumpen. Jag hade höga förväntningar och han överträffade de verkligen. Jag uppskattar att han alltid var tillgänglig när jag behövde honom. Jag rekommenderar honom starkt ifall man vill göra en bra bostadsaffär.
Som förstagångsköpare av en bostadsrätt var Nechirvan perfekt som mäklare. Alltid bemött med en positiv och förstående attityd med viljan att hjälpa till det där lilla extra för att både säljaren och köparen ska känna sig trygga i affären. Även om jag var köpare denna gången så är det mycket möjligt att Nechirvan kommer få vara mäklare när/om jag säljer en bostad i framtiden.
Det är en glädje för mig att få höra att du är nöjd och glad med ditt köp Jag tackar och bockar för dom fina orden Patrik. Nöjet har varit på min sida att få hjälpa dig att hitta din drömbostad. Att ha en positiv inställning samt att ha en vilja att hjälpa mina kunder för att kunna förmedla en trygg bostadsaffär är min plikt som fastighetsmäklare.
Nechirvan Kurachi
Ta hand om dig tills att vi ses på tillträdet.