Victor Lasses

Victor Lasses

Victor Lasses är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Victor Lasses har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Victor Lasses har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Lasses har haft 108 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

285 omdömen om Victor Lasses

Sedan starten hos Reco 2020
Rama R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Lasses en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Victor är en otroligt duktig och engagerad mäklare. Han jobbade stenhårt för att nå det slutpris vi önskade och överträffade verkligen våra förväntningar. Genom hela processen höll han oss uppdaterade och gjorde sitt yttersta för att få affären i hamn. Vi kan varmt rekommendera Victor!

Elin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Lasses en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevlig och professionell mäklare!

Hassan H
Ursvik

Professionell och tydlig, rekommenderar honom

William H
Centrala Sundbyberg

Tillgänglig dygnet runt, tog fram flertal idéer inför försäljningen och sålde med ett slutpris jag blev nöjd med

Susanna S
Centrala Sundbyberg

Vi köpte lägenheten av Victor och valde att sälja med honom också, vilket verkligen visar vilket förtroende vi har för honom. Affären gick snabbt och smidigt, och hela processen kändes trygg och enkel från början till slut. Victor är en engagerad mäklare som verkligen levererar, vi kan varmt rekommendera honom!

Ramon H
Centrala Sundbyberg

Victor är en riktig stjärna! Proffsigt bemötande och tillgänglig för alla ens frågor genom hela processen. Kan verkligen området och jobbar in intressenter och bud på ett imponerande sätt. Starkt rekommendation från oss!

Amanda H
Centrala Sundbyberg

Vi har anlitat Victor vid både köp och försäljning, och varje gång har han överträffat våra förväntningar. Han har ett genuint engagemang och en imponerande fingertoppskänsla för vad man söker, både i jakten på nytt hem och i försäljningsprocessen! Victor är extremt professionell, alltid tillgänglig och väldigt trevlig. Han skapar ett lugn och en trygghet som gör att man vågar släppa allt, vilket vi gjorde, och han levererade med bravur. Resultatet blev bättre än vi kunnat hoppas på i båda processer s vilket vi är väldigt...

Jessica G
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Victor som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Från start var han mycket mån om oss som säljare – alltid transparent, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Victor vägledde oss genom hela processen, gav ärliga råd och var samtidigt väldigt engagerad i att arbeta strategiskt för att nå vårt önskade försäljningspris. Det märktes att han verkligen lade ner tid och energi, både i förberedelserna och under budgivningen. Vi kände oss trygga hela vägen och hade fullt förtroende för hans kompetens...

Anna N
Centrala Sundbyberg

Väldigt lättillgänglig och snäll och förstående med mig som första köpare.

Mats K
Centrala Sundbyberg

En proffsig och bra mäklare, smidig process.