Martin Bergman, en förtroende ingivande och trygg mäklare, som tog hand om vår första försäljning på allra bästa sätt genom att informera och guida oss genom hela affären och låta oss vara delaktiga och trygga. Vi är mycket nöjda.
Martin Bergman
Martin Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Martin Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Martin Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Martin Bergman har haft 27 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
40 omdömen om Martin Bergman
Martin ger alltid ett vänligt och engagerat bemötande. Jag anlitade honom när jag skulle sälja min bostadsrätt och uppskattade hans lugna sätt. Jobbet blev gjort tillfredsställande utan ”gå-på-attityd”. Rekommenderar!
Martin är lugn, trygg och förtroendegivande. Det kändes bra att sälja lägenheten med hjälp av honom.
Lugn ,sansad och Mycket påläst. Känner oss trygga och belåtna med vårt köp.
Mycket tillmötesgående och korrekt person.
Sympatisk, ger ett förtroendefullt och kunnigt intryck🙂
Lugn vänlig och förmåga att skapa bra möten
Martin är en lyhörd mäklare som som balanserar både säljare och köpares intresse på ett suveränt sätt. Jag fick och har haft ett stort förtroende för Martin under hela min försäljning. Kan varmt rekommendera Martin som en toppen mäklare. /Henrik
Lugn och lite ”enkel” vilket passade perfekt med tanke på vår lite udda försäljning av ett hus under renovering.
Martin Bergman har under hela säljprocessen varit tillgänglig på ett mycket positivt sätt, både vad det gäller information, frågeställningar och underhandsbesked. Martin har också föredömligt presenterat vårt hus till ett urval seriösa intressenter och vi har nått ett avslut som vi är mycket nöjda med.