Fixkalle AB

Fixkalle AB

Varmt välkommen till Fixkalle!

Behöver du hjälp med att sätta upp de nya gardinerna, montera den där hyllan som bara stått lite för länge eller letar ni efter någon som kan flyttstäda er bostad? Då har ni kommit rätt.
Vi hjälper dig med allt småfix och trix där hemma i hela Stockholms län.

Vi finns ett samtal eller mail bort, tveka inte att höra av dig till oss!

Utmärkelser

6 omdömen om Fixkalle AB

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-03-13 Verifierad kund
    Fantastiskt hemstädning och fönsterputs, kommer absolut att anlita igen!
    2023-03-13 Verifierad kund
    Fixkalle är en god samarbetspartner till oss som står alltid upp att hjälpa till på vårt kontor när vi behöver! :) Felfritt, snabb tempo på personalen, och prisvärt!
    2023-03-13 Verifierad kund
    Jag beställde hjälp av en handyman och behövde montera upp några möbler samt hänga upp en spegel. Offerten stämde överens med fakturan och jag sparade mycket tid än på att sitta och göra det själv. Två killarna som kom var snälla och händiga! Rekommenderar
    Upphängning av TV. Killarna jobbade försiktigt då TV:n var mycket tung
    2023-03-13 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med flytt och flyttstäd. Flyttkillarna jobbade snabbt och samtidigt tog väl hand om vårt bohag. Städtjejerna är heller inget att klaga på, snabba och flyttstädningen klarade besiktningen.
    2023-03-13 Verifierad kund
    Rekommenderar varmt Fixkalle, dem hjälpte mig med att möblera om i lägenheten och utförde lite småfix så som att placera om tavlor. Trevlig personal som kom och det var lätt att samarbeta.