Fixkalle AB

Fixkalle AB

www.fixkalle.se
  • Badge2023
Omdömen totalt
10
Snittbetyg
4.6
Ring 08-630 06 08 Dela

Om företaget

Varmt välkommen till Fixkalle! Behöver du hjälp med att sätta upp de nya gardinerna, montera den där hyllan som bara stått lite för länge eller letar ni efter någon som kan flyttstäda er bostad? Då har ni kommit rätt. Vi hjälper dig med allt småfix och trix där hemma i hela Stockholms län. Vi finns ett samtal eller mail bort, tveka inte att höra av dig till oss!

Skriv ett omdöme

10 omdömen om Fixkalle AB

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 10 omdömen med 4.6 i snittbetyg
Eva B
Skrev om Fixkalle AB

Lätt att kontakta. Bra dialog och bra utfört arbete

Kabir B
Skrev om Fixkalle AB

Fixkalle AB did the job well, in a cheap price. The quote price was a little expensive for my stuff, but when I send the picture of all of my things to move, they adjusted the price appropriately. I'd recommend their service for sure.

Solveig O
Skrev om Fixkalle AB

Bra Bemötande. Gjorde rent och fint.

Dan R
Skrev om Fixkalle AB

Mycket trevligt bemött av personalen på kontoret och mycket bra flytthjälp av mycket duktiga och trevliga killar. Allt suveränt bra.

Lovisa Ö
Skrev om Fixkalle AB

Fantastiskt hemstädning och fönsterputs, kommer absolut att anlita igen!

Hanna D
Skrev om Fixkalle AB

Fixkalle är en god samarbetspartner till oss som står alltid upp att hjälpa till på vårt kontor när vi behöver! :) Felfritt, snabb tempo på personalen, och prisvärt!

Sanna L
Skrev om Fixkalle AB

Jag beställde hjälp av en handyman och behövde montera upp några möbler samt hänga upp en spegel. Offerten stämde överens med fakturan och jag sparade mycket tid än på att sitta och göra det själv. Två killarna som kom var snälla och händiga! Rekommenderar

Benjamin H
Skrev om Fixkalle AB

Upphängning av TV. Killarna jobbade försiktigt då TV:n var mycket tung

Ann L
Skrev om Fixkalle AB

Vi är jättenöjda med flytt och flyttstäd. Flyttkillarna jobbade snabbt och samtidigt tog väl hand om vårt bohag. Städtjejerna är heller inget att klaga på, snabba och flyttstädningen klarade besiktningen.

Anna J
Skrev om Fixkalle AB

Rekommenderar varmt Fixkalle, dem hjälpte mig med att möblera om i lägenheten och utförde lite småfix så som att placera om tavlor. Trevlig personal som kom och det var lätt att samarbeta.

Filtrera omdömen