Emma A

Emma A

43 omdömen om Emma A

Alexsandra E

Super snäll, Super duktig, väldigt nöjd

Åsa Katarina L

Jag har aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök som jag är när jag varit hos Emma A 😃 Hon är inte bara duktig utan också rolig och supertrevlig ♥️

Svar från Emma A

Tack Åsa! Blir alltid så glad när jag ser ditt namn i listan, det är en dag att se fram emot :)

Rebecka V
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Jag rekommenderar varmt ett besök hos Emma! Hon är mycket noggrann och lyhörd och resultatet blev kanon :)

Svar från Emma A

Tack, jag uppskattar det verkligen, så kul att höra att du blev nöjd med resultatet!

Stina Helvi K

Professional and also friendly! Has been my go to for eye brow plucks and has helped me with hair care

Svar från Emma A

Thank you Stina, after our last talk about curly hair I would be so exited to cut and style you hair while teaching you all about it :)

Frederick F
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Trevlig, noggrann, och lyhörd.

Marit L
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Emma var super noggrann, inlyssnande och gav bra tips. Jag kommer tillbaka om några månader 😀

Svar från Emma A

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det var trevligt att ha dig här, hoppas att du får nytta av alla tips och råd med lock stylingen. Du är varmt välkommen tillbaka!

Theo G
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Emma helped me get a cool new haircut! She was kind, patient and helpful.

Svar från Emma A

I'm so glad that you enjoyed your haircut and the time that you spent in my chair :)

Huyen N
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Har följt Emmas resa som frisör sedan hon började och hon blir bara bättre och bättre! Hon är alltid så investerad i hur hon tar hand om en och i sitt sätt att konsultera. Har varit nöjd alla gånger när hon klippte och färgat mitt hår.

Svar från Emma A

Tack Huyen, uppskattar allt ditt stöd, alltid lika kul att se dig och hjälpa dig med ditt hår! /Emma

Sarah V

nice - engaged - curious - kind - dedicated

Svar från Emma A

Thank you for letting me help you get back your full cleopatra vibe!

Matti R
Skrev om Emma A en del av Frisör Extend

Bra kommunikation kring mina önskemål och ett bra resultat av klippningen.

Svar från Emma A

Vad kul att det kändes så bra Matti, uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!