Felicia M

129 omdömen om Felicia M

Sedan starten hos Reco 2022
Robin V
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jag har endast varit på ett besök en så länge, och jag är väldigt nöjd med hjälpen och bemötandet jag fick. Jag valde tjänsten "större förändring" eftersom jag ville ha en ny frisyr, och Felicia gav mig många bra råd, och gjorde att besöket kändes personligt och anpassat för det jag var ute efter. Jag ser fram emot att kunna stadga mig med Felicia som frisör.

Lovisa H
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Känner mig alltid trygg och avslappnad i Felicias stol. Sedan jag började gå hos henne för lite mer än ett år sen har jag vågat göra större förändringar och hittat en frisyr som jag älskar. Jag har aldrig känt mig så snygg i håret som nu. Felicia är bäst helt enkelt! 🩷

Frida E
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

😃👌🏼 fantastiskt resultat, Ferlicia var väldigt trevlig

Åsa A
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia M tar väl hand om mitt bångstyriga hår och skapar en modern frisyr. Är mycket nöjd!

Åse Camilla E

Alltid supernöjd efter ett besök hos Felicia! Väldigt duktig och trevlig ☺️

Frederick F
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jag har aldrig fått så många komplimanger för min frisyr som när jag klippt mig hos Felicia. Förutom skickligheten är hon vänlig, omtänksam och uppfinningsrik.

Anna N
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia är supertrevlig och en grym frisör! Det märks att hon verkligen är mån om resultatet och att kunden blir nöjd!

Erika S
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia is amazing. She fixed all the color issues with my hair, and was honest at what we could achieve. She is also very very nice. I'm not trusting my hair with anyone else now

Ida L
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Trevligt bemötande och otroligt duktig!!!

Rosanna T
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Rekommenderar varmt. Trevlig, kompetent och professionell frisör som lyssnar noga och har flera tips och tricks att dela med sig av om bra produkter och metoder för håret. Superfint resultat!