Linda W

Tove H

Proffsig. Väldigt nöjd.

Kersti B
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Noggrann, kompetent, engagerad, snäll!

Nanna E

Linda är bäst! Alltid proffsig och trevlig och rolig. Hon gör konstverk<3

Fatima .
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Linda Westin är BÄST på allt som jag ville göra med mitt hår. Färgar, slingar och klipper som en Gudinna! Hon är den enda som får klippa mig (förutom mig själv fniss). Rekommenderar Linda till alla jag känner genom att bara visa upp mitt hår😊 Tack Linda W och Extend för att ni är BÄST🙏🏽❤️⭐️

Inger H
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

TOPPPPEN! Jag känner mig glad, fin o harmonisk varje gång jag fått mitt hår fixat av Linda

Lena O
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Jag är så lycklig över att ha hittat en frisör som är tokskicklig på både färg och klippning. Linda är rolig och inspirerande samtidigt som hon förstår vad jag vill - typ innan jag gör det själv. Hon får mig att känna mig ompysslad - och dessutom gör hon mig snygg!!

Annalisa W
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Linda gjorde ett fantastiskt jobb och jag har aldrig varit nöjdare efter ett frisörbesök!

Sofie A
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Mycket nöjd. Både min blekning och klippning blev precis som jag ville ha det.

Rúna S
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Den var jättebra, jag kännde mig extremt trygg och accepterad av alla som var där. Jag skulle helt rekommendera Linda till alla jag känner, erfarenhet och ett stort hjärta behövs verkligen i den här världen <3

Elsa B
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Mycket säker i sitt arbete, tydligt att hon har mycket erfarenhet. Otroligt nöjd med mina resultat hos henne! Visade god förmåga att lyssna på mina önskemål, men hade även spännande förslag, som jag tror ledde till ett ännu bättre resultat.