Therese N

143 omdömen om Therese N

Sedan starten hos Reco 2022
Siri A
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Therese vet precis hur jag vill ha det och det blir alltid bra, oavsett frisyr. Om jag flyttade utomlands så skulle jag behöva åka hem med jämna mellanrum bara för att kunna fortsätta klippa mig hos henne. Så skicklig är hon! /Siri

Linda K
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Jag blir alltid nöjd när jag har varit hos Therese, hon är duktig, lyhörd och jag känner att jag kan bolla funderingar jag har med henne om jag känner mig osäker på något. Jag har gått till Therese i flera år nu och jag började gå till henne för att bleka och färja mitt mörkbruna hår till vit/silvrigt vilket hon hjälpte mig uppnå. Med lite tålamod och vårdande produkter fick jag den hårfärg och frisyr jag drömde om utan att det slet på mitt hår eller skadade min känsliga hårbotten. Idag har jag en ganska enkel frisyr och...

Lukasz S
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Alltid bäst . Lyssnar och ger mig tips och klipper så jag alltid blir supernöjd. Och jag har inte lätt hår att klippa..

Rebecka D
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Therese är bästa frisören i Stockholm!

Annika S
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Jag kände mig väl omhändertagen och trygg i att jag skulle bli nöjd med slutresultatet. Kändes också väldigt bra att trots att det tog längre än "standardtid" för blekning och färgning så upplevde jag ingen stress. Och slutresultatet blev helt fantastiskt. En vecka senare har jag fortfarande svårt att inte stanna framför varje spegel och inspektera hur jäkla snyggt mitt hår är.

Lisbeth P
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Therese möter alltid upp med ett leende så man känner sig välkommen och betydelsefull. Jag klipper mig alltid hos Therese. Jag har fullt förtroende för henne och det märks att Therese vet och har mycket kunskap inom området. Hon ställer rätt frågor och är lyhörd för mina svar o frågor. Om jag behöver någon viss produkt till håret så ger hon mig bra förslag. Hon får högsta betyg känner mig alltid nöjd när jag går därifrån och vi bokar alltid en ny tid.

André H
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Fantastiskt frisör som är bäst på att klippa hår

Emma E
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Bästa Bästa!! Therese är välkommnande och öppen i sinnet! Kreativ och med färger.

Vendela P
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Rolig, noggrann, inlyssnande. Frisyren och färg blev toppen, räkna med återbesök!

Johanna H
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Har klippt mig hos Therese i flera år, bästa frisören i Stockholm