Hedin Göteborg Bil AB

Hedebrovägen 15, 434 39 Kungsbacka — Visa karta

2.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Hedin Göteborg Bil AB

 • 2019-01-07

  Spontant omdöme
  Tom T skrev om Hedin Göteborg Bil AB
  Lagom bra. Som man förväntar sig av en bilhandlare. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  hanssonbil i Vänersborg
  4.6 / 5 i betyg — 55 omdömen
  Badge2019
  "Service och förbesiktning. Trevligt bemötande. Jag har de förväntningar att jag kan lita på ett väl utfört arbete, så att jag kan känna"
 • 2014-09-24

  Spontant omdöme
  David skrev om Hedin Göteborg Bil AB
  Har lämnat in min bil på Hedin Bil i kungsbacka och det har alltid varit nåt strul. Ena gången var inte bilen klar i tid och de hade inte bemödat sig att ringa och meddelat det. ingen lånebil kunde de erbjuda heller. En annan gång tog en vanlig service 4 (!?) dagar att utföra. När jag väl fick tillbaka bilen hade de ändå inte åtgärdat de saker jag påpekat.
  De två senaste servicarna på min KIA har jag istället genomfört på Förenade Bil i Mölndal. Inga problem alls och väldigt trevligt och kundfokuserat bemötande. Allt annat än vad man kan säga om Hedin BIl i Kungsbacka. Otrevliga och nonchalanta.

  Idag tänkte jag att jag skulle ge dom en sista chans eftersom det ändå ligger så nära där jag bor, men även denna gång misslyckades de i sin kundservice. Hade beställt en ny extranyckel som skulle kodas om och jag behövde lämna in bilen. Hedin Bil bokade upp en tid när detta skulle genomföras, men när jag imorse vad där hade nyckeln inte kommit. Hur j''la svårt ska det vara att ringa ett kort samtal och meddela detta?! När jag sa att jag tyckte att de kunde ringt mig fick jag ett trött "jaha" som svar. Det var absolut sista gången jag besökte Hedin Bil i Kungsbacka. Rekommenderas VERKLIGEN inte! Läs mer
  gillar detta

Bästa Försäljarna av begagnade bilar nära Hedin Göteborg Bil AB:

AutoParken AB (1.2km)
4.9 i betyg av 143 omdömen
Arne B Arne B tycker:
“Jag köpte en otroligt fin corv...” Läs mer
4.4 i betyg av 56 omdömen
Conceptbil (9.2km)
4.8 i betyg av 55 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco