HILDEBRAND SWEDEN
5.0 i betyg av av
3 omdömen
HILDEBRAND SWEDEN grundades i Stockholm 2018 av Nina och Tobias Hildebrand.
Vi erbjuder premium väskor och lyxiga sneaker.
Våra väskor tillverkas i Indien på handplockade SA8000-certifierade fabriker. SA8000 är den ledande sociala certifieringen globalt. Det ger en holistisk ram för rättvis behandling av arbetstagare. Garverierna vi använder håller silver- och guldstandard enligt Leather Working Group. Vi använder endast vegetabiliskt garvat läder (kromfritt). All vår bomull är organiskt odlad.
Våra skor är tillverkade av hantverkare i en liten familjeägd fabrik i Montegranaro som ligger i hjärtat av Marche-regionen känd som Italiens "Shoe Valley", där skor av högsta kvalitet har tillverkats i över 100 år. Lädret i alla skor kommer från garverier i Toscana och sulorna är tillverkade av italienska Margom, som anses vara en av världens bästa sultillverkare.
Vi tror på hållbart mode med produkter som du kan använda under en lång tid, som håller hög kvalité och inte är känsliga för tillfälliga modetrender.
Vi erbjuder premium väskor och lyxiga sneaker.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om HILDEBRAND SWEDEN
skrev om HILDEBRAND SWEDEN
Bra kvalitet och snabba leveranser. Har bara gott att säga.
skrev om HILDEBRAND SWEDEN
Personlig och proffsig kommunikation. Fina produkter!
skrev om HILDEBRAND SWEDEN
Snabb leverans av Hildebrand Padel väska i läder.
Mycket bra väska som håller vad man har lovat -