Alltid trevligt bemötande vid mailkontakt.
HomeMaid i Halmstad
Välkommen till HomeMaid i Halmstad! Vi på HomeMaid i Halmstad hjälper dig mot en bekvämare vardag. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om städningen. Kanske tar du en promenad på Prins Bertils stig eller unnar dig en dag i Tylösand. Vi hjälper även dig som bor i Hylte, Laholm, Falkenberg och Varberg med städning. Tjänster:...
79 omdömen om HomeMaid i Halmstad
Sedan starten hos Reco 2022
Hejsan Eva. Kul att du är nöjd med oss och våra tjänster!
Flyttstädningen gjordes åt mamma som flyttade från Halmstad till Värmland. Allt fixades utan att vi behövde åka tillbaka till Halmstad och jag kan rekommendera företaget för flyttstädning.
Hejsan Helena, Stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Alltid nöjd med utförda tjänster och personalen på kontoret!
Tyvärr en katastrofal upplevelse. Jag hade beställt fönsterputsning och den person som kom hit hade tydligt bristande kunskaper i just detta. Efter att ha putsat 1 1/2 fönster vilka jag inte godkände pratade jag med någon ansvarig som kom fram till att de skulle höra av sig dagen efter. Tyvärr fungerade inte det heller. Efter ytterligare någon dag hörde man av sig och erbjöd mig reducerat pris på ett arbete som inte var utfört. Slutsats intern bristfällig kommunikation i kombination med bristande kunskap gör att jag aldrig...
Hej, tack för din återkoppling!
Bra upplevelse, trevlig personal, verkade kunnig
God o snabb kontakt vid bokning av städning. Oftast riktigt bra städat. Rekommenderas
Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar din fina feedback!
HomeMaids återkoppling vid förfrågan var snabb, vilket uppskattas. Vi beställde visningsstädning och fönsterputs och det blev precis så fint som vi hade hoppats på.
Hej, tack för återkopplingen! Önskar en fin sommar
Höll tiden. Tyvärr så dåligt flyttstäd, observera flyttstäd, att de fick göra om det. Det gjordes dock bra och sköttes fint och proffessionellt av företaget.
Hej Niklas, beklagar så hemskt mycket att ni inte blev nöjda med oss. Vi hoppas att vi kan ge er en ny chans och får önska en fin sommar!
Bra kvalitet och trevligt bemötande till bra pris
Hej, tack för återkopplingen! Önskar en fin sommar
Dålig kvalitet, dålig adm med tex räkning för jobb som inte skulle gjorts och inte heller gjorts - dubbelfel. Lämnade huset olåst. Upptäcktes av en granne efter 16 dagar
Hejsan, beklagar så hemskt mycket att ni inte blev nöjda med oss, hoppas vi kan ge er en ny chans framöver!
Trevligt bemötande De uppfyllde våra förväntningar HomeMaid gjorde ett bra jobb
Städning inte hundra men bemötande var bra
Hej, tack för återkopplingen! Önskar en fin sommar
Har blivit positivt bemött och fått ett bra arbete utfört
Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster!
Tommy bor ensam på ett äldreboende, vi har separerat 2020. Jag kan uttala mig om att er skulle jag inte rekommendera, ni är åt helvete för fyra. Ingen idé att ni tar kontakt med Tommy, han är väldigt sjuk! / jag är Connie, och står för mina ord! / vänligen kontakta mig inte mer !
Hejsan, tack för återkoppling!
Detta var första gången jag anlitat flyttstäd så jag borde kollat mer noggrant vid besiktning. Allt gick så fort och vid snabb titt såg det bra ut. Ju mer jag kollade efter att homemaid lämnat desto mer såg jag hur slarvigt det va. Jag fick tvätta samtliga golv en gång till och skura köksbänk och hyllorna efter dom. Fönsterna såg bra ut. Men det va i stort sett det enda som va bra.
Hejsan, Teddie Tråkigt att höra att du inte är nöjd med oss! Hoppas vi kan göra dig nöjd i framtiden,
Jag blev väl bemött. Mest positivt var att jag kunde få hjälp inom mindre än en vecka. Jag köpte tvätt av heltäckningsmattor i samband med att jag sålde mitt hus. Köparen förväntade sig nytvättade mattor och jag hade inte tänkt på det , men med mindre än några dagar till ägarbytet fick jag arbetet utfört till full belåtenhet.
Hej Maj Barbro, kul att höra och stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Vi var överens om ett visst pris där städ o fönsterputs skulle ske i 11/2-plan med källare och altan, men jag blevuppringd och fick veta att man inte hunnit med källaren. När jag kom hem såg jag att slla ytor inte var städade, altanfönsterna inte putsade och källare/trappa inte städat alls. Jag ringde upp och dagen efter på morgonen kom en duktig städare och en duktig fönsterputsare. De hade fått tid till lunch av sin chef och vi skulle hinna fixa iordning till fotografering som började 14. Även denna gången var inte källaren...
Hejsan Eva, tack för din återkoppling, jag ska föra vidare detta till mina kollegor!
Helt nöjd med både bemötandet, och utfört arbete.
Hejsan, så roligt att du är nöjd med vår tjänst för veckostäd! Vi ser fram emot att hjälpa er snart igen. Trevlig dag!
Supernöjd. Finns inget att klaga på😀
Hej Madeleine, vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster! Önskar en fin dag,
Jag har städhjälp var fjärde vecka. De blir ett bra resultat varje gång så vi är jätte nöjda.
Hej Théss, var roligt att du är nöjd med vår städning,
Väldigt nöjd med service och bemötande. Duktiga och proffsiga medarbetare.
Hej Anne - Marie, var trevligt att du är nöjd med vår tjänst,
Vi är mycket nöjda med städningen av vårt hus, trevlig personal och väl utförd, anländer på överenskommen tid.
Hej Ingela, tack snälla för din fina återkoppling, var roligt att du är nöjd,
Bra tartyyuuuuujjhhjhhhyuhhjhhhhhgg
Hej Eskil, tack för din återkoppling!
Inte bra med helt ny personal!
Hej Marianne, tack för din återkoppling!
Upplever Homemaid som enkelt och tryggt då de uppfyller förväntningarna. Enkelt att förmedla förbättringar i en dagbok och det är lätt att följa vad som gjorts.
Hej Maria, var roligt att du är nöjd med vår tjänst,
Har under många år köpt städservice av HomeMaid. Efter varje städning har det varit en fröjd att njuta av rena skinande golv.
Hej Maj - Britt, vi är så glada över att du är nöjd med vår tjänst! Önskar dig en trevlig dag!
Trevligt bemötande. Bra städning en gång i månaden. Ordning och reda. Minst bra att man inte kan ha avtal om färre städningar per år.
Hej Eva, var roligt att du är nöjd med städningen, tack för din återkoppling,
Trevligt bemötande av städerskan och mycket nöjd med städningen.
Hej Else - Marie, var trevligt att du är nöjd,
Nöjd så länge jag får ha samma personal som städar hos oss.
Hej Karin, vi ska göra allt vad vi kan för att ni ska få samma personal!
Har något problem uppstått så har ni löst det snabbt och galant.
Hej Eva, tack för din återkoppling, var bra att det har löst sig,
Jag är på det stora hela nöjd. Det fungerar bra.
Hej Catharina, tack snälla för din fina återkoppling!
Supernöjd med både städning och bemötande!
Hej Helena, tack för du tog din tid att skriva en återkoppling, var roligt att du är nöjd,
Alldeles utmärkt städat. Har ingenting att klaga på.
Hej Bo, var trevligt att du är nöjd, önskar dig ett gott nytt år!
Vi är super nöjda med HomeMaid & deras personal.
Hej Jessica, var roligt att du är nöjd, önskar dig en trevlig dag!
Vänlig personal och alltid bra städat.
Hej Christina, tack snälla för din fina återkoppling!
Hjälpsamma på kontoret Gunnel som städar är bara så duktig. Mycket nöjd . Som kund är det viktigt att känna sig trygg med vem som kommer in i ens hem och det är jag med Gunnel.
Hej Esbjörn, var trevligt att du är nöjd Gunnel!
I början lite strul av administrativ karaktär. Dålig kommunikation mellan person som sålde in och tjejerna som skulle utföra. Fel i fakturering. Nu fungerar det perfekt. Vår städerska är så duktig och noggrann. Trevlig och lyhörd om det någon gång är ngt. Gillar att samma person kommer i mån det är möjligt. Vi har veckostädning varannan vecka. Vi hade höga förväntningar, som först inte infriades, men som nu känns uppfyllda.
Hej Agneta, var skönt att höra att det har blivit bättre, tack snälla för din fina återkoppling!
Superbra bemötande. Proffsigt utförande!
Hej John, tack snälla för din återkoppling!
Blir bemött på ett mycket trevligt trots avbokning av städ med kort varsel (pga sjukdom hos oss).
Hej Susanna, var trevligt att du är nöjd med oss,
Legerar punktligt utförligt och trevligt
Hej Håkan, tack snälla för din återkoppling,
Mycket smidiga och lätt att prata med Över förväntan när det gäller städning Köpte städning varannan vecka
Hej Anders, var roligt att du är nöjd med din städning!
!Det viktigaste är städningen och den är vi mycket nöjd med.
Hej Bo, tack för din återkoppling och var roligt att du är nöjd,
Noggrann och bra städning. Trevlig personal.
Hej Kamilla, stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål,
Funkar hyfsat men absolut inte vad som utlovats. Har haft hur många som helst som städat hos oss trots att men blev lovad en och samma . Har veckosdtäd en gång / månad . Får nästan alltid torka badrumsgolvet en gång till. Har klagat men orkar inte med det längre.
Hej Helene, var tråkigt att höra att ni inte är nöjda, detta ska självklart förmedlas vidare till mina kollegor i Halmstad och hoppas vi kan ge er en ny chans med förbättring,
Bra service. Bra pris. Bra value
Hej, David, tack snälla för din återkoppling,
Vi är väldigt nöjda med homemaid!!! Vi får alltid ett bra bemötande, väl utförda tjänster som underlättar vår vardag!
Hej Emma, var roligt att ni är nöjda med vår tjänst, önskar er ett gott nytt år,
Pernilla i support är kanon! För mycket variation på personal som kommer, vill ha samma personer varje gång, ej mix. Vid personer som kommer som ej kan huset blir det ofta missar i städningen.
Hej Richter, tack för din feedback vi ska tänka på det,
Jag är jätte nöjd med hur städningen blir utförd. Känns tryggt att alltid ha samma person som kommer hem. När man ringer och vill något blir jag alltid väldigt bra omhändertagen.
Hej Helene, stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål,
Snabb och lätt kontakt. Dock mkt varierande städning beroende på städerska. Saker har gått sönder men vi har blivit underrättade och fått ersättning vilket vi är nöjda med.
Hej Jannie, tack för din återkoppling och var bra att ni har blivit nöjda,
Alla mina önskemål tillgodoses och kvaliten på städningen är utmärkt.
Hej Gunvor, stort tack för din återkoppling. För oss är målet att erbjuda våra kunder proffsig städning - och hos er har vi lyckats,