Förtroendeingivande, saklig, engagerad, tillgänglig, trevlig och ett bra kundregister. Utförde uppdraget enligt överenskommelse på alla punkter. / Ellinor
Johan Nilsson
Johan Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Johan Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Johan Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 354 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Nilsson har haft 105 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
354 omdömen om Johan Nilsson
Johan har varit otroligt enegagerad i hela vår process med att sälja vår bostad. Väldigt kunnig, professionell, personlig och trygg service har han gett oss från början till slut. Han är alltid tillgänglig och snabb i kommunikationen. Rekommenderar verkligen Johan till andra!
Tydlig och engagerad. Kändes seriös och påläst.
Johan är mycket engagerad och bra.
Rekommenderar varmt! Johan är ytterst kunnig och genuin. Jag har under hela processen, både som köpare och säljare, litat på Johans ord och omdöme. Han är väldigt hjälpsam, professionell och gör det där extra för att få till en bra affär som alla känner sig nöjda med. Kan inte nog lovorda Johan!
Trygg punkt genom hela processen. Ärlig med bra kommunikation.
Om man vill ha en lugn och erfaren mäklare där man kan känna sig trygg genom hela affären är Johan rätt man för jobbet. Proaktiv i kommunikationen och hjälpsam i de mer komplicerade delarna för någon som inte gör bostadsaffärer alltför ofta. Säljer vi igen är det Johan vi kommer ringa.
Förtroendeingivande och bra på att förklara processen steg för steg.
Väldigt kunnig och har ett bra kontaktnät i området. Sålde vår lägenhet på mindre än en vecka kontra tidigare mäklare där det inte hänt något på flera månader. Kan varmt rekommendera!
Har sålt och köpt lägenhet 5 ggr, Johan är utan tvekan den bästa mäklaren av de jag haft. Professionell, kunnig och flexibel.