Jonas Andersson

Jonas Andersson

Jonas Andersson är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Jonas Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1996-01. Jonas Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Andersson har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

216 omdömen om Jonas Andersson

Sedan starten hos Reco 2018
Birgitta L
Sävar

Kunnig och trevlig person med god lokalkännedom. Tog hand om allt åt mig, då jag bor 70 mil från försäljningsvillan. Mycket nöjd med den hjälp som jag har fått.

Linda S
Sörböle

Toppen! Vi är väldigt tacksamma för hjälpen vi fick av Jonas. Han är kompetent, trevlig och tydlig. Vi är jättenöjda med uppdraget!

Astrid H
Sörböle

Bra bemötande, tog sig tid med att ge oss en visning utöver det som var inplanerat. Korrekt, trevlig och ett närvarande sätt att bemöta oss med. Ger ett tryggt och rutinerat intryck och det uppskattar vi mycket. Lätt att få tag på och bra kommunikation. Det märks att han är rutinerad och erfaren.

Martin R
Sörböle

Jag upplever att han var proffsig och tillmötesgående. Bra upplägg på presentationen för försäljnings "foldern" som läggs ut på hemnet. Och bra kunskap. Kan verkligen rekommendera honom

Anna B
Mariehem

Jonas Andersson på HusmanHagberg vill jag verkligen rekommendera. Han tar människor på ett varmt, choesfritt och professionellt sätt. Han är tillgänglig och gör det där extra som underlättar för kunden. //Tacksam och jättenöjd

Cecilia S
Haga

trevlig, roligt (faktiskt), professionell

Tess P
Brännland

Trevlig och jordnära. Kände förtroende tidigt.

Katarina D
Mariehem

Kompetent mäklare, trevligt bemötande och kunde svara på många av de frågor vi hade om bostaden. Blev en snabb affär, så kände viss mått av stress under processen, men var nöjda i slutändan och skulle rekommendera Jonas som mäklare.

Gisela L
Mariehem

Vi är mycket nöjda med Jonas. Han var lyhörd för våra önskemål och kom med förslag hur vi skulle öka chanserna till försäljning. Speciellt imponerade var vi av hur lätt det var att nå honom och diskutera visningar och pris.

Sara R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Andersson en del av HusmanHagberg Umeå
Grubbe

Fantastisk mäklare. Kommer att rekommendera honom till alla som behöver en mäklare. Har inget negativt att säga om honom.