Vilken stjärnor! hjälpte oss att sälja huset snabbt, smidigt och med ett fantastiskt resultat. Stort tack för din proffsighet och ditt engagemang!"
Lova Georgsson
Lova Georgsson är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Lova Georgsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Lova Georgsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 411 omdömen med ett betyg på 4.9. Lova Georgsson har haft 16 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
411 omdömen om Lova Georgsson
Väldigt duktig och bestämma bra inga problem på henne tycker jag A++++
She was knowledgeable and incredibly helpful. She's been very responsive and accommodating with my purchase of an apartment from across the country while I am injured and cannot come see for myself. Absolute rockstar!
Jag har haft en väldigt positiv upplevelse med Lova som mäklare. Hon är alltid snabb på att svara och hela processen har känts både enkel och tryggt. Jag kan varmt rekommendera henne 🙌
Detta var mitt första lägenhetsköp. I en väldigt ovan situation var Lova väldigt bra på att beskriva processen för köp. Hon var tydlig med hur jag borde tänka och vad som kan vara bra att titta på vid visning. Dessutom var hon väldigt enkel att planera visning med och alltid med fokus på lösningar. Väl genomförd visning och enkel och saklig kontraktsskrivning.
Otroligt nöjd med Lova som min mäklare vid senaste bostadsförsäljningen. Väldigt professionell, lyhörd och väldigt lätt att samarbeta med. Rekommenderas starkt!
Kunnig. Trevlig. Bra guide genom processen både att sälja och köpa. Lätt att kontakta, och lätt att få svar på frågor. Jag har återkommit till Lova efter att ha haft henne som mäklare tidigare, och var mycket nöjd.
Professionell, inlyssnande, toppen mäklare!
Lova hade ett sympatiskt, lugnt och avspänt bemötande på visningen. Hon var serviceinriktad och engagerad utan att vara påträngande och tog fram uppgifter jag efterfrågade. Det var lätt och trevligt att ha och hålla kontakt med Lova. Hon och svarade snabbt på mina frågor och gav löpande information om sådant jag behövde veta.
Kompetent och trevlig. Bra på guida och förklara processen. Allt gick bra och smidigt.