Richard Öhman

Richard Öhman

Richard Öhman är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Richard Öhman har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Richard Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Öhman har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Variationen, utmaningen och att vara den som knyter ihop affärer och drömmar och överträffar kundernas förväntningar.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har arbetat som mäklare i tio år och dessförinnan som säljare inom olika företag och inriktningar. Försäljning kommer naturligt för mig och jag är en person som aldrig ger upp! Tar jag på mig ett uppdrag brukar mina säljare känna sig trygga med att jag genomför uppdraget på bästa möjliga sätt.

Hur ser din drömbostad ut?
Här måste jag nog säga ett mindre och underhållsfritt hus där familjen mår bra.

2024-12 - 2025-11

366 omdömen om Richard Öhman

Sedan starten hos Reco 2017
Andreas F
Sålde sitt hus med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Vindeln

Rickard var den mäklaren som gav bäst intryck när vi letade mäklare. Vi gjorde ett bra val. Han var lätt att ha att göra med. Lätt att få tag i, vilket inte är en självklarhet när det gäller mäklare. Han var väldigt professionell i sitt arbete.

Rebecca E
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Backen

Svårt att beskriva en känsla. Men vi upplever Rickard som en osympatisk mäklare i sitt stressade/påtryckande sätt. När affären väl är signerad så är han ganska ointresserad. Skulle inte rekommendera honom. Varken till köpare eller säljare. Har har dock inte gjort något fel i sak.

William T
Umedalen

Saklig, vänlig, korrekt och omtänksam, tar hand om all formalia som måste fyllas i. Jag uppskattar honom.

Walther H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Umedalen

Vi har bara gott att säga om de kontakter vi hittills haft med Richard. Vi uppfattar Richards kundkontakter som sakliga och vi uppskattar hans effektivitet vid vårt köp av boende!

Emelie A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå

Fantastisk mäklare. Professionell, tillgänglig, hjälpsam, ärlig, kunnig. Rekommenderar honom varmt.

Nils Patrik N
Sålde sitt hus med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Västerhiske

Bra bemötande vid fysiska möten. Vid samtal i telefon upplevs han stressad och ibland dålig på att ringa upp, efter man sökt honom. Objektet värderades för högt, men tyckte att han var bästa säljaren med tanke på sämre tider. Är ändå sammantaget nöjd, tror ändå inte att någon annan gjort det bättre!

Åsa E
Sålde sin stuga med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Obbola

Richard var otroligt professionell genom hela processen och jag kände mig fullständigt trygg. Då vårt hus stod på en arrendetomt innebar det en massa saker som jag inte hade koll på alls innan vi påbörjade försäljningen. Han guidade oss med säkerhet och kunskap genom alltihop och vi är nöjda med försäljningspriset!

Ulf H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Berghem

Trevlig och kunnig, känns väldigt lösningsorinterad vilket är mycket positivt. Vi fick bra svar på de frågor vi hade, vilket gjorde att vi köpte lägenheten.

Sara Anna Olivia L
Haga

Noggrann, påläst, lätt att prata med och få kontakt med! En väldigt jordnära mäklar med mycket kontakter

Marie K
Berghem

Richard Öhman bemötte oss på ett varmt och professionellt sätt. Han besvarade frågor och återkopplade alltid snabbt till oss. Han vägledde oss genom hela försäljningen och tog hand om allting. Så skönt! Vi hade uttryckt att vi gärna sålde vår lägenhet snabbt, även om det betydde att vi skulle gå ner i pris. Richard guidade oss igenom det på ett föredömligt sätt och sålde lägenheten på ca 6 veckor. Jag kommer framöver rekommendera Richard Öhman till familj och vänner som vill sälja sina lägenheter/hus och jag kommer själv att anlita honom igen, vid behov.