Han är trevlig och ärlig. Mycket nöjd
Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 451 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 109 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
451 omdömen om Sebastian Nordtvedt
Professionell, tillgänglig och resultatinriktad.
Sebastian kan jag varmt rekommendera till andra som söker bostad. Han är informativ, hjälpsam och gör på ett föredömligt sett allt som han lovar samt lite till. Hans sätt att vara och bemöta oss i vårt bostadsköp var exemplariskt. Tack Sebastian
Kompetent ärlig och trygg och erfaren En fantastisk mäklare som gör allt för kunden
Informativ och trevlig utan att vara för gåpåig. Kontraktskrivandet bra o tydligt med papperen förberedda och i ordning. (Själva undertecknandet leddes av en kollega då S var på semester.oxå den biten mycket positiv.
Sebastian var mycket förtroendeingivande och informerande. Det var lätt att få kontakt under processen och vi som köpare kände oss väldigt trygga med honom.
Utmärkt kommunikation och arbetsmoral. Allt var en smidig och snabb process från början till slut. Dessutom var Sebastian mycket hänsynsfull mot våra behov och flexibel när det behövdes.
Mycket professionellt hanterande och bemötande. Driven, bra balans av hungrig men också tålmodig med realism i stunder de behövs! Ger verkligen det lilla extra för att fullfölja sitt uppdrag. 10/10 !
På ett fantastikt öppet och tillmötesgående sätt. Jag hade inga tidigare erfarenheter. Sebastian var både lyssnande och kom med förslag som skulle passa mig och mina behov. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekomendera honom. Resultate blev en bra försäljning av mitt radhus och ett köp av en bostadsrätt som passade mig bra. Kan verkligen rekomendera Sebastian. Siv-Britt Marklund
Väldigt trevlig, påläst om objektet han sålde till oss. Bra att ha att göra med.