Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 436 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 110 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

436 omdömen om Sebastian Nordtvedt

Sedan starten hos Reco 2022
Natalia Maria G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Ersboda

Professionell, noggrann och bra bemötande

Svein Robert B
Umedalen

Mycket trevlig med ett otroligt driv. Tydlig och professionell.

Vanja Maria Christina S
Kassjö

Tydlig, har varit snabb på att svara på frågor. Trevligt bemötande. Varit intresserad och gett ett kunnigt men också personligt intryck.

Andreas K
Kassjö

Otroligt kunnig, engagerad, noggrann. Fick ett väldigt trevligt bemötande och det kändes tryggt att lämna försäljningen av vårat hus i hans händer. Vi är verkligen supernöjda!

Dominique C
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Kassjö

Sjukt engagerad, trevlig och professionell. Jag skulle anlita honom alla dagar i veckan.

Alexander E
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Innertavle

Sebastian var mycket lätt att få tag på och alltid engagerad genom hela processen. Om han inte hade svar på våra frågor direkt såg han till att ta reda på det och återkom snabbt med tydliga besked. Vi uppskattade hans tillgänglighet, professionalism och engagemang, vilket gjorde husköpet både smidigt och tryggt.

Alexandra U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Vilken fantastiskt kunnig, proffsig, snabb, tydlig, flexibel och hängiven mäklare Sebastian är. Vi har som lägenhetsköpare fått en otroligt bra hjälp i alla steg i vårt bostadsrättsköp. Kan varmt rekommenderas!

Henrik U
Haga

Sebastian har varit den bästa mäklare jag haft kontakt med hittils i mitt liv. Han är trevlig, aktiv, kunnig, svarar snabbt och är väldigt enagerad. Har kunnat guida oss och löst alla hinder utan problem.

Felicia U
Haga

Sebastian har verkligen varit den bästa första mäklare en ung person kan tänka sig! Han har varit otroligt hjälpsam, flexibel och kunnig i alla steg, en klippa i köpet av lägenhet. Rekommenderar Sebastian skarpt till alla som vill ha en smidig och extremt trevlig mäklare!

Theo H
Umedalen

Väldigt kunnig och professionell. Hjälpsam och metodisk