Jätteduktig och jätteprofessionell. Kämpar hårt och ser alltid till att du får svar på tal! Att kunden kommer först och alltid är den viktigaste personen i processen är något som genomstrålar hela Sebastian arbete. All beröm är han 10000% värd!
Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 397 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 105 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
397 omdömen om Sebastian Nordtvedt
Trevligt säljare som kändes påläst om objektet i fråga. Framåt och driven i processen samt förstående gällande de omständigheter som Bengals sig får vår sida. Löste affären bra med nöjd kund.
Trevligt, proffsigt, bemötande. Våra förväntningar överensstämde med vad mäklaren uppfyllde.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Professionell, och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Sebastian skötte lägenhetsaffären mycket snyggt. Han har återkopplat snabbt och svart på alla funderingar vi har haft. Vi skulle gärna låta Sebastian sköta framtida försäljningen av vår fastighet.
Vi är väldigt nöjda med Sebastian. Han var professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Processen kändes trygg från start till mål och vi fick bra vägledning genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!
Snabb kontakt. Öppet, ärligt och konstigheter.
Sebastian was professional and easy to communicate with. We felt well supported throughout the process, and the sale went smoothly.
Har inte haft direktkontakt men har hört av sonen och maken att Sebastian både varit professionell och trevlig i samband med vårt lägenhetsköp. En extra eloge för att han lät sonen prova på att ansvara för processen från vår sida.
Mycket trevlig och hade bra förståelse under hela ärendet, svarade även bra på de frågor vi hade och påskrivningen gick snabbt och smidigt