Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt, och mäklaren skapade snabbt ett starkt förtroende. Mina förväntningar på en trygg och smidig försäljning överträffades tack vare hans kunnighet, närvaro och tydliga kommunikation. Sammantaget var upplevelsen mycket positiv. Försäljningen av bostaden på gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom.
Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 355 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 85 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
355 omdömen om Sebastian Nordtvedt
Trevlig och professionell hantering från början till slut
Umeås bästa mäklare. Vi har letat bostad i över 3 år och gått på massvis med visningar, ringt runt till mäklare och lämnat in intresseanmälan till ännu fler. Majoriteten av mäklarna vi mött har varit klassiska säljare - det enda de fokuserar på är att få så mycket provision som möjligt och sälja objektet till vilket orimligt pris som helst - de har därför nästan alltid varit tydligt partiska till säljarna av objektet. Vi har haft mäklare som ljugit för oss, ghostat oss, inte haft koll på självklara saker samt inte velat...
Fint kundfokus, lätt att samtal med och lätt att få kontakt med. Svarar snabbt på alla frågor både på telefon och sms. Mycket trevlig!
Engagerad och positiv mäklare! Sebastian har hela tiden bemött oss med trygghet genom hela processen. Trevligt bemötande, rekommenderas starkt att ta stöd av honom vid försäljning!
Posetiv, engagerad och professionell. Rekomenderas starkt ++
Snabb och smidig försäljning! Sebastian är lätt att komma i kontakt med och hela affären sköttes på ett mycket korrekt sätt.
Mkt proffsigt bemötande och har levt upp till alla förväntningar
Köpte hus med Sebastian! Supertrevlig, påläst och ingav ett lugn och förtroende genom processen.
Påläst, trygg och kommunikativ. Gör inte avkall på något utan sköter affären ”by the book” men kan fortfarande bibehålla en hög servicenivå både gentemot säljare och köpare. Jag rekommenderar Sebastian.