Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 372 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 93 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

372 omdömen om Sebastian Nordtvedt

Sedan starten hos Reco 2022
Gustav W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Berghem

Effektiv, lösningsorienterad med mycket bra service! Rekommenderas!

Therése A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Sebastian är kunnig, professionell och mån om att både säljare och köpare ska känna sig trygga under processen. Som säljare var Sebastian mycket lätt att samarbeta med, väldigt tillgänglig och ärlig. Egenskaper jag värdesätter. Kan varmt rekommendera Sebastian !

Jonas L
Umedalen

Otroligt trevlig. Tydliga svar på mina frågor gällande lägenheten.

Ida J
Teg

Väldigt lätt att komma i kontakt med, tydlig, hjälpsam och helt enkelt en super trevlig mäklare.

Ingrid Gunilla A
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Ersmark

Påläst på sitt uppdrag Lätt att få positiv kontakt med. Engagerade.

Sofia H
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Ersmark

Upplevde Sebastian som en fantastiskt mäklare. Supersnabb respons och känner att man snabbt tydligt och enkelt får svar på alla sina frågor. Han känns väldigt mån om både köpare och säljare. Ska jag sälja i framtiden kommer jag absolut vilja sälja med han! 5/5⭐️

Johanna J
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Bjännsjö

Pålitlig, tydlig och lätt att ha att göra med.

Inger D
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

En mäklare som är engagerad och följer med och uppdaterar under hela säljprosessen. Helt klart rätt val av mäklare. .

Filip F
Öst På Stan

Väldigt smidig och professionell. Lätt att kommunicera med. Snabba svar, trevligt bemötande.

Victor J
Väst På Stan

Kontaktade Sebastian efter rekommendation. Han har verkligen levt upp till den rekommendationen och levererat enligt mina förväntningar! Sen dag ett har han varit väldigt tillgänglig och tydlig. Toppenbemötande rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Sebastian!