Alla kategorier Webshop Insplanet Försäkringsförmedling AB

Insplanet Försäkringsförmedling AB

2.4 i betyg av 5 rekommendationer
Insplanet är Sveriges ledande försäkringsförmedlare för konsument- och motorförsäkringar och hjälper över 1 000 personer/dag att se över, jämföra och köpa försäkringar .
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 118 rekommendationer
Stockholmsvägen 142, 18732, TÄBY
Bean Bag Fabriken AB
Valeria R:
simple ordering process and on time delivery

Webshoppar nära Insplanet Försäkringsförmedling AB:

Linsen

Linsen

203 recos
Norrlandsgatan 22, Stockholm
Kom in i vår butik på Norrlandsgatan eller besök oss i vår webbshop! Läs mer ›
Linsen
Emma Ö:
Vänligt bemötande och inga problem att komma på återbesök om linserna inte funkar. Jag har tyvärr både närsynthet och åldersproblem och det ...
Balkongshoppen.se

Balkongshoppen.se

193 recos
Stockholm, Stockholm
Balkongshoppen.se
Pia N:
Överlag bra, trots strul med leverans
Renlive.se

Renlive.se

22 recos
David Bagares Gata 20 BV, Stockholm
Naturlig, allergitestad och effektiv hud- och kroppsvård från Renlive. Kontakta ... Läs mer ›
Renlive.se
Anita B:
Jag är nöjd med solkrämen och SUPERNÖJD med handkrämen som jag fick med som en extra gåva . Rekommenderas .
Fenix Begravning

Fenix Begravning

234 recos
Klarabergsgatan 35, Stockholm
När du förlorat någon finns FENIX där för dig och din familj. Hos oss får du per... Läs mer ›
Fenix Begravning
Annelie H:
Jag och min familj vill tacka Fenix för varmt trevligt bemötande i denna tunga stund. Ifrån första samtal genom hela begravningsprojektet k...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Insplanet Försäkringsförmedling AB

 • Sara H
  Sara H skrev om Insplanet Försäkringsförmedling AB
  Jag tog deras försäkring för moped då det rekommenderades av bolaget som jag köpte mopeden hos. Tyvärr blev mopeden stulen från ett låst garage och den hade både rattlås och Klass3-lås. Mopeden var då vara en månad gammal. Självrisken är på 3000 kr och det är helt OK men de har även en straffavgift på 1500 kr om det är så att det händer något med mopeden innan 90 dagar efter försäkringen tecknats. Så jag betalar 4500 kr för en moped som kostar 15000. De täcker heller inte några tillbehör som jag köpte samtidigt dvs pakethållare, toppbox, hjälm och vindruta som bara det kostar mig 2000 kr till.

  Jag har varit i kontakt med dem flera gånger och de ska skicka en ny när de får in polisanmälan, vilket de har fått men vad de inte sa när jag pratade med dem första gången är att de behöver alla nycklarna med. Allting tar väldigt väldigt lång tid och vissa är trevliga när jag prata med dem men den jag prata med senast var riktigt dryg och inte hjälpsam någonstans!

  Jag kommer aldrig att skaffa försäkring från detta bolag igen.
  gillar detta
 • jose n
  jose n skrev om Insplanet Försäkringsförmedling AB
  Hade beställt bilförsäkring via Insplanet, vilket jag hade upplevt positiv vid ett tidigare tillfälle. Denna gång nämnde säljaren att 20% rabatt skulle tillkomma till premieavgift eftersom jag redan har hemförsäkring på samma bolag: Moderna Försäkring. Det var en frustrerande överraskning att fakturan kom utan rabatt och att ingen rabatt skulle tillkomma enligt Moderna Försäkring, som sade att det var helt fel från Insplanet att lova ut det. Verkligen oseriöst!
  gillar detta
 • Linda Z
  Linda Z skrev om Insplanet Försäkringsförmedling AB
  Testade insplanets site när jag skulle förnya bilförsäkringen för ett par månader sedan, det funkade klockrent, tyvärr är min bil privatimporterad vilket medför att de inte kan visa priserna direkt online, det kan åandra sidan inte försäkringsbolagen själva. Jag vart uppringd av en trevlig säljare som hjälpte mig att hitta ett bra alternativ. För att vara säker på att priset var rätt ringde jag upp Trygg Hansa och IF också men de låg flera tusen över i pris. Min sambo köpte ny bil för några veckor sedan och den är inte prvatimporterad. då fick vi se priser från säkert 10 bolag, även några av de större också.
  gillar detta
 • Rafael O
  Rafael O skrev om Insplanet Försäkringsförmedling AB
  Även inför årets förfallodag försökte jag nyttja den så kallade medlemsförmånen Hyresgästföreningen erbjuder för försäkringar, Insplanet. Jag stansade in mina uppgifter och förväntade mig en offert. Istället kom en inforuta upp om att jag behövde lämna kompletterande uppgifter på telefon 08-51000000. Jag ringde upp och fick lämna dessa till en dam.
  Inom loppet av en timme fick jag tre samtal till min mobil från så kallade "försäkringsrådgivare" från Insplanet i syfte att ställa samma frågor. Jag förklarade att jag redan fått hjälp. Jag har fått tre bekräftelsemail på att de räknar på min premie. De räknar uppenbarligen ännu...
  Det blev inget byte i år heller. Min gamla försäkring hann förnyas än en gång.
  Nu på morgonen försökte jag hjälpa min dotter att få offerter till sin Peugeot som hon köpte ny 2005. Samma visa. Inte f...n går det att få en offert via internet.
  Insplanet är uppenbarligen något helt annat än vad de ger sig ut för. Deras affärsverksamhet bygger nog snarare på intäkter från annonsering och annat än från försäkringsförmedling.
  STOR FET VARNING - SPILL INTE ER TID PÅ DETTA! RING FÖRSÄKRINGSBOLAGEN DIREKT!
  Erik L, Saga E gillar detta
 • Veronica S
  Veronica S skrev om Insplanet Försäkringsförmedling AB
  Har fungerat bra då jag har kunnat få billigare bilförsäkring tack vare dem. Har skrivit i uppgifter om bilen, sedan har de ringt upp och gett förslag vilket har fungerat jättebra. Fick också hjälp med att byta och de håller en bra nivå på kontakterna. Trevlig och kunnig personal.
  gillar detta
Kategorier