Torgny P:
Hillstedts Fisk AB säljer produkter till bland annat Coop Forum i Haninge. En alldeles utsökt Kålpudding har jag provat flera gånger och den kan verkligen rekommenderas
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sollentuna?
Sigge:
Mkt bättre än det flashiga lattefiket Gateau i Edsviken. Balders har gott bröd, fineesrika recept typ Pain Levain och Olivciabatta. Priserna är hyfsade, särskilt när man väljer dagens erbjudadne. Personalen är trevliga och verkar motiverade.
Lennart T:
Beställde persienner och markiser till min villa i sollentuna.Ringde runt ett par företag och fastnade för solskyddskompaniet .Blev vänligt bemött samt att dom höll vad dom lovade .Både prismässigt och kvalite. Kannon företag
Fredrik Per Daniel O:
Besökte en annan station innan Rotebro (samma företag) men då det är franshaice så skiljer det mycket och jag blev otroligt bra bemött med snabb och enkel hantering av min punktering av mitt däck på Däckskiftarna i Rotebro så dom rekommenderas starkt av mig. Jag hade i alla fall den min bästa service som jag fått på länge av någon i däckbranschen.
JULIA G:
Jag är mycket nöjd med Niklas som mäklare, jag tog kontakt med honom på rekommendation av en kollega och kan nu varmt rekommendera honom vidare. Proffsig, bra på att informera och återkoppla samt att ge realistiska förväntningar av marknaden inför försäljning.