Pavel S:
Jättenöjd med hemstädningen varannan vecka. De gör ett fantastiskt jobb varje gång, och det är så skönt att alltid komma hem till ett rent och fint hem. Rekommenderas starkt!
Ellinor R:
Superbra service!
Mailade för att fråga om en receptbelagd medicin fanns i lager. Blev uppringd efter bara en liten stund, av en trevlig kille som dessutom la undan medicinen åt mig.
Värdefullt och väldigt uppskattat.
TACK!
Gunilla B:
Jorvik är proffesionella, kunniga, snabba och effektiva. De klarar av de mest krångliga och svåra träden och gör det på ett säkert sätt. Vi är MYCKET nöjda!
De har försäkringar och vi kunde göra rotavdrag 👍🏻/ G. Bertilsson
Jenny E:
Mycket prisvärt och mysigt ställe med trevlig och engagerad personal. De har även happenings ibland, som trubadurer och quizz. Kan rekommenderas!
Erik B:
Har anlitat dem för både ommålning av husfasad samt byggnation av Uterum. Känns verkligen som att man kan lita på dem från vision till mål. Tar ansvar och levererar!
Vi kommer anlita dem för allt framtida arbete - rimligt pris, kvalitet, och går att lita på. Toppklass!
Rikard Sven-olof L:
Bra! Väldigt trevliga. Svarade på alla frågor vi hade om våra alternativ, drev ärendet framåt och levererade förväntade slutresultatet.
Marie Johanna J:
Fantastiskt härlig restaurang med god mat och serviceinriktad personal. Mysig atmosfär och skulle nog våga påstå att det är den bästa restaurangen på hela Ekerö. Rekommenderas varmt!