Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag var på heldags-workshopen "Presenting Passionately" på Fotografiska i Stockholm. Två gånger! Riktigt bra, där Josh Lenn på ett lekfullt sätt fick alla att prestera betydligt bättre som presentatörer. Gruppen hade väldigt roligt och allt var riktigt proffsigt skött. Rekommenderas varmt för alla som vill bygga starkare team och bli bättre presentatörer.
  • Per E
    Per E: Jag vill gärna dela med mig av mina positiva erfarenheter av Pysslingen Ängsbacken. Personalens engagemang och kompetens är verkligen imponerande. De är både pålästa och pedagogiska, och de har en fantastisk förmåga att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen. Det är en liten mindre förskola där barnen får väldigt mycket tid av pedagogerna. En stor överraskning för mig var maten! Den har verkligen överträffat mina förväntningar – varierad och näringsrik. Det är tydligt att de lägger stor vikt vid att erbjuda god och hälsosam kost. Jag kan varmt rekommendera denna förskola. Det känns tryggt att veta att mina barn är i så bra händer!
    Emelie G
    Emelie G: Rekommenderar! Vi fick hjälp med kopplingar och installation av tvättmaskin och torktumlare, super nöjda med allt.
    Nazish I
    Nazish I: The company's financial condition is very good.
  • Älvan trädgårdsmästeri
    Älvan trädgårdsmästeri : Mycket trevligt bemötande. Snabbt svar vid förfrågan och skickligt utfört arbete. Rekommenderas!
  • Ivan D
    Ivan D: Hej Jag önskar alla god vinst och utveckling, om du har eller vill skapa en verksamhet rekommenderar jag att personligen kontakta Lezok Consulting AB, jag är uppriktigt tacksam till all personal för det varma välkomnande och professionalism och omsorg jag startade min resa med Lezok Consulting AB för snart ett år sedan och jag kan med säkerhet säga att jag smickrade, min verksamhet gick i uppförsbacke tack vare Lezok Consulting AB. personalen ger mig råd i rätt tid angående betalningar, kontrakt, betalningar, fakturor, kommunikation med mina kunder, skatter, och jag är också oändligt tacksam för att ni tar hand om mig och mitt företag. tack 🤗
  • Carl-johan S
    Carl-johan S: Toppen! Goran kom och fixade tvättmaskinen snabbt och smidigt enligt förbestämt fastpris. Rekommenderas!
    Jonas Benjamin H
    Jonas Benjamin H: En helhetslösning som gör att man känner sig tryggare.
  • Romeo S
    Romeo S: Trevligt bemötande med pålitliga öppettider med stort sortiment av exotiska saker som jag inte har hittat på andra butiker. Har gått ditt nu i över 4 år och personalen har varit lika trevlig varje gång.
    Cynthia Carolina T
    Cynthia Carolina T: Glömde min väska med pass, plånbok, nycklar mm på deras buss natten den 24/10-24 i samband med transfer från Terminal 4 till Quality hotell XPO . Blev kontaktade av Pirjo samma dag på morgonen, att de hittat väskan. Vi fick komma till deras kontor och hämta den ca 4 timmar senare. Tack till Pirjo för snabb kontakt med oss, Henrik som var så välogt och tog emot oss på deras kontor och deras ärliga chaufför som hittade väskan. Vi uppskattar allt det ni gjorde och vi kan inte tacka er nog! Med varmaste hälsningar från den trötta familjen från Roslagen
    Gunnar Wilhelm P
    Gunnar Wilhelm P: Bra, kompetent, snabbt och mycket vänligt!
    Iheb D
    Iheb D: Väldigt trevlig och engagerad personal
  • Anneli D
    Anneli D: Ale Stubbfräs & Trädgård AB gör verkligen underverk med trädgårdar. Anlitade de då bland annat gräsmattan var helt överväxt och häcken behövde klippas . Blev otroligt nöjd med slutresultatet.🤩 Rekommenderar starkt ⭐️
  • Gustav Nils Erik S
    Gustav Nils Erik S: Jag har gått dit varje dag i ett år. Personalen är super trevlig och det är bra priser. Kan starkt rekommendera att gå dit.
  • Sven Anders L
    Sven Anders L: Bästa servicen och kunskap! Rekkoennderas.
  • Erika Margareta J
    Erika Margareta J: Vi har gått både handledarkurs (två vuxna och vår son) samt riskettan (vår son). Väldigt trevligt och faktiskt roligt samt riktigt bra organiserat i fina lokaler. Toppbetyg
    Nicole F
    Nicole F: Ett ställe där maten är super god, lagad på närproducerade råvaror, av en mycket noggrann och erfaren kock. Trevlig och lugn atmosfär och trevlig personal.
  • Christin Ulrica S
    Christin Ulrica S: Världens bästa daghem!! Barnen får vara ute i skogen, massa leksaker hemma, oändligt med pyssel. Mina barn har fått den bästa omsorgen utan tvekan! Att ens barn mår bra på dagarna och har så kul, hela skogen är deras dagisgård☺️
    Artyom K
    Artyom K: Fin personal och bra service. Rekomenderas!
  • Joakim S
    Joakim S: Eva är en helt FANTASTISK kreatör och kvinna 🥰
    Nina B
    Nina B: Ella har varit min frisör i fyra år nu tror jag, från tiden hon var lärling, jag hade frisörskräck men eftersom hon har ett öga för detaljer så byter jag ALDRIG bort henne! 5 av 5 stjärnor!
  • Soheyla Y
    Soheyla Y: Lämnat byxor som skulle kortas och en väska som behövde lagas. Mycket fint resultat.
  • Hjördis Margareta H
    Hjördis Margareta H: Träd som är döda vid Residensgstan 27 vid återvinningen i Vänersborg Min bil står parkerad bredvid och jag är rädd Att träden ramlar över min bil Är tacksam om ngn åtgärdar detta Tack Bertil 070-2235829
  • Linda Maria Christina S
    Linda Maria Christina S: Kunniga hantverkare som vi anlitat vid flera tillfällen och som alltid varit pålitliga, trevliga och duktiga. De har byggt om en vägg, hjälpt oss inreda ett badrum, utfört diverse elarbeten och gjutit fast insynsskydd m.m. i trädgården. Vi är väldigt nöjda med all hjälp!
    Marek D
    Marek D: Jette goda maten! Bara komma och prova 👌👌👌