Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (11 st)
Salem  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
    Anders P
    Anders P: Över 10% ränta senaste året, inga förseningar eller kreditförluster. Kunde inte vara mer nöjd.
  • Andrei B
    Andrei B: Proffsigt, snällt med priser.
  • Bror Hans G
    Bror Hans G: Det perfekta stället där man får allt, god mat, bra service och en härlig miljö till ett pris som är ok.
  • Malgorzata Z
    Malgorzata Z: Mycket kunnig personal, gäller både tandläkaren och tandhygienister. Jag har fått 5 implantat och en krona fixad där. Det som är så bra med de, utöver kvaliteten på behandlingen, är att jag har fått löpande information om pågående behandlingen. Dessutom mycket trevliga människor. Jag är väldigt nöjd patient. .
    Bengt Anders S
    Bengt Anders S: Duktig, trevlig sångpedagog som arbetar både online och i välutrustad studio på Narvavägen i Stockholm. Vår grabb Alexander har träffat henne i studion på Narvavägen och han tycker det funkar dunderbra och tycker verkligen att han utvecklas! Sånglärarna på hans skola tycker att han tagit flera steg i sin utveckling. Vilket är hela poängen med att träffa Victoria, att sjunga bättre och bättre! Icke att förglömma, verkligen bra prissättning!
  • Klas Ragnar J
    Klas Ragnar J: Kunniga på olika hörapparater och vet vad man behöver göra för att höra bättre
  • Sinisa V
    Sinisa V: Advokatbyrån är mycket professionell och effektiv. De arbetar ansvarsfullt och med stor noggrannhet. Jag är otroligt nöjd med deras hjälp och stöd.
    Per B
    Per B: Jättebra service och snabba svar!
  • Annette J
    Annette J: Proffsig, trevlig som akut kom och löste problemet med min varmvattensberedare .. Så tacksam ! Annette G11
  • Angelica Elizabeth L
    Angelica Elizabeth L: Utan tvekan de godaste och fräschaste nötterna som jag någonsin ätit i hela mitt 50-åriga liv! Man får en WOW känsla och de är vanebildande goda! Som bonus så har de en helt fantastisk kundtjänst som löser krångel på ett proffesionelt och serviceinriktat vis. Bästa rekommendationer från en balkanbo som ätit nötter i hela sitt liv och kan nötter. De varor som jag testat är: Rostade solrosfrön, Dubbelt rostade pumpafrön, Torkad Mango, Mandlar, Cashewnötter & Pistagenötter (rostade & saltade), Valnötter och Pecannötter med mjölkchoklad.
  • Johan T
    Johan T: Fin hjälp med spackling, målning, golvslipning och platsbyggd förvaring i sovrum och garderob. Erik Wallgren är en mycket bra projektledare. Imponerande flexibilitet att få olika arbetsmoment gjorda i rätt ordning, och samtidigt hantera logistik med leveranser och ändringar och anpassning av arbete under projektet. Rekommenderas.
  • Latifa O
    Latifa O: Jag är väldigt nöjd med behandling, proffsig och lyhörd.
  • Vasilios C
    Vasilios C: Bästa servicen, tjejen med vackraste ögonen.
  • Marja Liisa P
    Marja Liisa P: Kunnig och proffsig personal. Trevligt bemötande. Bra info om tvätt, pris, tidsåtgång, skötsel och lagning. Mattorna med smutsfläckar och djurhår blev superfräscha. Parfymfritt. Värt varenda öre. Rekommenderas.
  • Vendela B M V M
    Vendela B M V M: Trevlig liten kiosk med trevlig personal. Tack Essinge Servicebutik för att ni tar hand om mina paket!
    Nima-andré N
    Nima-andré N: Väldigt duktig och effektiv. Alltid i tid och mycket trevlig! Rekommenderas starkt.
  • Anders R
    Anders R: Duktiga och kunniga, självgående och lätta att kommunicera med. Rekommenderas varmt.
  • Eva Karin U
    Eva Karin U: Fantastisk service, akut hjälp! Trevlig kille!
    David A
    David A: Perfekt snabbavveckling av mitt AB, mycket hjäpsamma.
  • Annika S
    Annika S: Mycket nöjd med omklädsel och renovering av en öronlappsfåtölj och en hel soffgrupp. Alla möblerna är från 1930-talet, men nu känns de som nya igen.
  • Agneta E
    Agneta E: Utbytt trasig dragkedja i känga. Snyggt arbete. Jag är jättenöjd. Kommer att vända mig hit nästa gång jag har något som behöver repareras.
  • Monica Birgitta E
    Monica Birgitta E: Så nöjd med det arbete Din Arborist i Vendelsö genomförde under 2024 då vi lät ta ner två stora träd,samt fin beskärning av stort träd. Rekommenderas varmt. Snabbt utförande och skäliga kostnader. Mycket trevligt bemötande. Monica Elgebrant
  • Johan G
    Johan G: VVS Expert har installerat luftvärmepumpar i våra tre hus. Samtliga installationer har varit professionella, snygga och i tid. Vi har sänkt våra energikostnader dramatiskt, precis som utlovat. Vi kommer absolut att fortsätta använda VVS Expert även under 2025.
  • Eva W
    Eva W: Renovering av art deco-fåtölj, inklusive ny stoppning. Otroligt fint jobb OCH prisvärt därtill. Vi hade fått tips om tapetserarverkstaden och våra förväntningar överträffades.
  • Thomas H
    Thomas H: Mycket noggrann, kunnig och lätt på handen. Bryr sig om patienten. Thomas Haglund
1...1314151617...112