LINDA L:
Det är fantastisk akupunktör som hjälper min urin, magen, tarm besvär med örthälsokost. Hon Håller bra pris så att det är mycket värt av behandlingar.
Gärna rekommendera att ni kommer prova det.
Marie Iris Anette U:
Gick en utökad HLR-kurs förra veckan som jag är så nöjd med. Engagerad, kunnig och tålmodig instruktör och jag hoppas jag får chansen att repetera för att hålla min nyvunna kunskap vid liv.
Robert C:
Mycket trevligt bemötande då jag fick problem att öppna dörren.
Jag fick ett mycket bra tips som gjorde att vi kunde komma in på egen hand.
Tack så mycket!
Love H:
Ajan är egagerad, mycket noga, kunnig och gör ett jättebra jobb på alla sätt. Den bästa tandhygienist jag varit hos!
Hos henne känner jag att jobbet är grundligt gjort och inget lämnats. Ajan gör mer.
Jag kan varmt rekommendera att göra ett besök hos henne, skillnaden märks.
Mirela M:
Som alla små växande företag strävar vi efter att ge bästa resultat och effektivitet för våra kunder.
MPE international hjälper oss med sina effektiva rengöringsprodukter.
Vi använder Sps HEL och Delling som deras produkt.
Efter att damm och smuts i badrummet har tagits bort ger SPS HEL bäst resultat för att ta bort kalk, rost mm.
När det gäller Deling är det en perfekt produkt för hårt smutsade ytor och fett. Minskar rengöringstiden två gånger med sin effektivitet.
Och den lämnar en känsla renhet med sin doft.
Vi kan stolt säga att vi har hittat unik lösningen för att våra kunder ska bli nöjda med våra tjänster.
Mpe International tack för de perfekta produkterna och ännu bättre kund bemötande.
Staffan O:
Vi är jättenöjda med Mattis arbete. Han målade om väggar, tak och snickerier i vår lägenhet. Innan målningen spacklade han igen hål och ojämnheter i väggarna.
Innan arbetet fick vi en offert, som sedan stämde med fakturan. Arbetet var prisvärt enligt vår åsikt. Kommunikationen fungerade bra, och Matti kom på utsatt tid när vi skulle titta på vad som skulle göras i lägenheten samt när nyckeln skulle överlämnas inför målningen.
Fredrik T:
Annika har både gjort om ett antal ringar och även renoverat äldre smycken åt oss och jag kan inget annat än ge henne högsta betyg. Hon har kunden i fokus och bjuder på sin expertis vilket gör att du som kund känner dig både trygg och nöjd.
Numera går jag inte till någon annan guldsmed. Att hon dessutom är supertrevlig är bara en trevlig bonus.
Jan Michael E:
Deras gluten och laktosfria produkter är ju toppen. Synd bara att de inte finns ute i vanliga butikerna utan bara hos grossisterna. Men pratar man med sin lokala handlare så kanske de kan ta in dessa produkter med så kallad direkt leverans. och fördelen med dessa är ju att de flestakan äta detta, och visa produkter är ju godare tycker jag fast jag inte är gluten eller laktosintolerant.
Anders N:
Vi lät Dusan byta ut två dörrar. Han är väldigt noggrann och vill verkligen att det blir bra gjort. Föreslog även olika lösningar för att det skulle bli så bra som möjligt. Kan varmt rekommendera honom till diverse snickeriarbeten!
Charlotta W:
Kunnig, lösningsinriktad och professionell. Tog hand om mitt läckande handfat, utan att klaga att det var ett för litet jobb. Ligger prismässigt bra och överfakturerar inte.
Bo B:
Vargasommar är den bästa serien någonsin! Men jag gillar inte slutet, Hans!! Du måste ge oss tittare ett slut, serien slutade med ett stort ? Vad hände hittade dom sin dotter???!!!
Mirsada Maria F:
Undvik Anja & Dennis Hemtjänst till varje pris!
Detta företag är en fullständig katastrof! De har gång på gång struntat i att komma för att ta hand om min mamma, som har Alzheimers och är i stort behov av tillsyn. De lovar guld och gröna skogar men levererar ingenting – ren och skär nonchalans! Tänk om hon försvann, då skulle vi inte ens få reda på det?!! Det står så mycket dravel på deras hemsida som inte är sant! Vi har givit dem för många chanser det sista året!
Vad som är ännu värre är att de försöker smyga undan sitt ansvar och verkar tro att vi inte ska märka att ingen personal dyker upp. Samtidigt tar de betalt av kommunen – alltså våra skattepengar – för en tjänst de inte ens utför! Det är skamligt och oacceptabelt att äldre, sårbara människor behandlas så här.
Om du bryr dig om dina anhöriga, välj en annan hemtjänst. Detta företag förtjänar inte ens en stjärna!! //Mirre