Övrigt i Stockholms län

Salem  (12 st)
Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • Anders R
    Anders R: Duktiga och kunniga, självgående och lätta att kommunicera med. Rekommenderas varmt.
  • Eva Karin U
    Eva Karin U: Fantastisk service, akut hjälp! Trevlig kille!
    David A
    David A: Perfekt snabbavveckling av mitt AB, mycket hjäpsamma.
  • Susanne B
    Susanne B: Bästa tänkbara och kompetenta service samt bemötande.
    Marcus Erik Olov A
    Marcus Erik Olov A: Bra och pedagogisk instruktör för en livsviktig utbildning!
    Thomas H
    Thomas H: Toppjobb! Helrekond, stor 7sits SUV, jättesnyggt inne o ute, två stora repor borttrollade, trevligt bemötande. Rekommenderas!
    Johnny Folke Lennart A
    Johnny Folke Lennart A: Installerade en wc stol, blev mycket färg kvar.
  • Love H
    Love H: Ajan är egagerad, mycket noga, kunnig och gör ett jättebra jobb på alla sätt. Den bästa tandhygienist jag varit hos! Hos henne känner jag att jobbet är grundligt gjort och inget lämnats. Ajan gör mer. Jag kan varmt rekommendera att göra ett besök hos henne, skillnaden märks.
  • LINDA L
    LINDA L: Det är fantastisk akupunktör som hjälper min urin, magen, tarm besvär med örthälsokost. Hon Håller bra pris så att det är mycket värt av behandlingar. Gärna rekommendera att ni kommer prova det.
  • Georg Andreas Oliver S
    Georg Andreas Oliver S: Ny klinik i Nacka men med Naprapater som jobbat lääänge och vet vad dom håller på med. Kan varmt rekommenderas.
    K Christina M-l V
    K Christina M-l V: Utmärkt för lädervaror, sadlar et c. Gott bemötande
  • Tiina R
    Tiina R: Underbart ställe, Alltid bra bemötande.
    Paul Valentin Kweku D
    Paul Valentin Kweku D: Mycket bra firma. Pålitliga och duktiga!
  • Karin Ann-charlotte S
    Karin Ann-charlotte S: Blev sååååå superbra omhändertagen av sköterska Evyn och läkare Nathalie. Bägge var lugna, förklarade hela tiden och kunde svara på min konstiga frågor. Kände knappt någonting o undersökningen gick fort. 10000 rosor vill jag ge dem bägge.
    Bo Arthur K
    Bo Arthur K: Bra och noggrann service med bra återkoppling vid behov och bra personal . Med vänlig hälsning, Bosse
  • Morteza A
    Morteza A: De lurar folk att bilen är besiktigade men äntligen när man framme och tittar på bilen det går inte att köra bilen. Mycket fusk.
  • Peter B
    Peter B: Bra bemötande & bra råvaror & kunnig personal.
  • Yvonne A
    Yvonne A: Jag var lite missnöjd när jag idag reklamerade mina glasögon, men den kunnige och mycket trevliga Edvin med sin höga sociala kompetens vände allt till det allra bästa. Yvonne Asplund Danderyd
  • Mari A
    Mari A: Timmy som är ledningschef är organiserad, tydlig, i god tid och detlajorienterad och en riktigt bra problemlösare. Alla plus från mig!
  • Sonja F
    Sonja F: Sladja är mycket kunning i sitt yrke. Hon gör underverk med kroppen med sina magiska händer. Hon är den bästa jag har gått till. Kan starkt rekommendera alla att gå hit.
  • Per B
    Per B: Vi lämnar all vår tvätt här, som vi inte tvättar själva. Dessutom bra för att göra små syjobb som att lägga upp byxor, gardiner och byta blixtlås mm De är duktiga och har en känsla för textilier som man sällan möter nuförtiden.
  • Roger L
    Roger L: AUTSTANDING !!! Fixar alla mina problem !!!!
  • Kurt Patrik H
    Kurt Patrik H: Profetionel behandling. Bra service, mycket nöjd.
  • Hannes B
    Hannes B: Bra stammisställe. Alltid hög nivå, och prisvärd mat. Rekommenderar starkt!
    Ted S
    Ted S: Jag blev väldigt glad och positivt överraskad av Extended Ångström Data´s nya webshop. Med inbyggd interaktivitet kunde jag begära en offert baserat på mina krav, behov och önskemål kring ny nätverkslösning som dessutom var vida överlägsen i pris i jämförelse med alternativen. Dessutom kunde de erbjuda 1U rack monteringskit till mina mindre enheter som normalt inte är rackbara (ie. endast bords- och väggmontage). Vidare erbjuds en CSP Portal vilket jag nu flitigt använder för inköp av våra subscription licenser. Tack för mycket bra service och support!
1...1617181920...116