Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Nils Isak S
    Nils Isak S: Väl utfört arbete samt trevlig personal!
    NT villatak plåtslageri
    NT villatak plåtslageri: Elman på NT EM takgruppen AB har varit enastående. Professionell, kunnig och lyhörd. Jag skulle rekommendera alla att jobba med honom.
  • Eva Maria Angelica M
    Eva Maria Angelica M: Jag är jättenöjd! Snabbt, effektivt, snyggt - och väldigt trevlig dessutom! 😊
  • Rasmus Tobias E
    Rasmus Tobias E: Snabbt och bra utfört arbete, med inga som helst problem efteråt, vilket jag ofta tycker man hör efter installation av solpanelsanläggning. Här fungerade allt direkt, och är även mån om att allt ska fungera problemfritt efteråt. Kan verkligen rekommenderas!
  • Emil R
    Emil R: Mycket trevligt bemötande, bra service och hjälpsamhet. Rekommenderar företaget starkt.
  • Robert N
    Robert N: Professionellt bemötande. Jag ger dem högsta betyg. Hälsningar Rob
  • Gábor M
    Gábor M: Vi är otroligt nöjda med arbetet från Vega Fönsterrenovering! De renoverade våra gamla träfönster med stor noggrannhet och professionalism. Både energiglas och tätlister byttes ut och resultatet blev fantastiskt – huset är nu mycket varmare och dragfritt. Trevlig och tydlig kommunikation under hela processen. Rekommenderas varmt!
    Lennart S
    Lennart S: Mycket professionella och tillmötesgående. L. Stense
    Liesel R
    Liesel R: Vi var i stort behov av hjälp med en storstädning av vårt hus och valde att anlita Alcimax för en storstädning + fönsterputsningen! Vi är otroligt tacksamma för det fantastiska resultatet! Vi är nyblivna föräldrar och med en liten bebis hemma hinner man helt enkelt inte med städningen, samtidigt som det blir smutsigt otroligt snabbt. Det var en sådan lättnad att få hjälp och att få kliva in i ett rent hem slår allt! Vi hade nyligen också omplacerat våra två katter, men det var fortfarande katthår överallt – något som Alcimax tog sig an utan minsta problem. De var väldigt noggranna och fick bort precis allt, även på de där svåråtkomliga ställena där hår alltid lyckas samlas. Redan från första kontakt märktes det att Alcimax verkligen bryr sig om sina kunder. De svarade tålmodigt på alla mina frågor och då menar jag verkligen ALLA, var lätta att kommunicera med och professionella rakt igenom. Det märks att de har höga krav på sig själva och är stolta över sitt arbete. Pluss poäng: - ugnen är som ny! - Fönstren glasklara - Otroligt service minded personal! - Lösningsorienterade Jag kan varmt rekommendera Alcimax till alla som behöver hjälp med städningen – oavsett om du har småbarn, djur eller bara vill ha ett skinande rent hem utan stress! Vill även passa på att rikta ett stort tack till Angela som har så mycket omsorg för oss kunder!
    Johan T
    Johan T: Använt Tore på Nufix vid ett par tillfällen och alltid blivit supernöjd. Vare sig det handlar om elektroniska gardiner som ska upp, riva ut gammal duschkabin och sätta in en ny eller får upp hyllor så löser Tore det perfekt. En superb lösning när jobbet känns för litet för ett byggföretag men för stort för att göra själv!
  • Alexandra V
    Alexandra V: Så nöjd både med behandling och träningsgrupperna grundstark och strong! Rekommenderas! 💪👍🍀
  • Laila Karim M
    Laila Karim M: Från en förälder som har sin tonåring där, känner jag att Patia uppfyller alla mina krav, både kommunikation och stödet till mig som mor och till mitt barn. Stödet och hjälpen är otrolig, gemenskapen på boendet tillsammans med personal är helt fantastisk! Rekommenderar starkt!
  • Mariana M
    Mariana M: Viveca är duktig - proffsig och snabb ! Har gjort ett flertal jobb som alla har varit mycket bra.
  • Sten Åke O
    Sten Åke O: Har anlitat Ubblix vid tre enskilda tillfällen och vill verkligen ge dem mina varmaste rekommendationer. Rätt pris, mycket trevliga att ha och göra med och fantastiskt bra och fina jobb utförda. Första gången gjorde de duschrum och tvättstuga, helkaklade, i vårt förra boende. Andra gången gjorde de total golvrenovering, inklusive byte av gammal gjutjärnsbrunn i tvättstugan i vårt nya boende. Tredje gången för att utföra reparation av befintlig kakling i badrum.
  • Roger N
    Roger N: Trevlig kompetent som alltid hjälper till.
  • Anna B
    Anna B: Viktiga kurser! Allt online och när jag vill och kan.
    Anna Marie Isabelle K
    Anna Marie Isabelle K: Här genomförs idag nästa generations drogtestning! Ett imponerande gäng entreprenörer, forskare och utvecklare som har gått samman för att ta fram det senaste inom health-tech. Bemötande: 5/5!
  • Ida Gunilla Anne-charlotte S
    Ida Gunilla Anne-charlotte S: Trevliga pålitliga och städar fint!!!
  • Torbjörn Mikael G
    Torbjörn Mikael G: Vår älskade vovve Penny behövde få hjälp att somna in, och de gjorde det väldigt fint på Pennys favoritplats, vår stuga ute på Värmdö.
    Keyo D
    Keyo D: Den i särklass mest kompetenta och engagerade tandläkarklinik som jag känner till, de har gett min fru otroligt bra behandling och dessutom hjälp och stöd efter att hon felbehandlats av en annan klinik.
  • Jan Lillebror M
    Jan Lillebror M: Kundfokus är det enda som gäler
  • Nima K
    Nima K: Ni är välkomna till oss!❤️🙌🏽 Hälsningar, Nima Khaki Hemvalvet
  • Anett B
    Anett B: Mycket kunnig, noggrann och lyhörd för vilka behov som finns.
    Ann E
    Ann E: Jag är verkligen jättenöjd – tavlorna är så fina och tillför en alldeles särskild känsla till rummet. Bara älskar dom! De förgyller varje dag med sin närvaro och känns både personliga och harmoniska. Tack för det vackra du skapat!
  • Baraa S
    Baraa S: Its was very fast and frindly personal