Hanna Sabine Mari M:
Erik var det självklara valet mellan dom 4 top mäkare i Stockholm som vi stod mellan. Från första möte till sista möte var Erik otroligt trevlig, lyhörd, påläst, lätt att få tag på, stort engagemang samt sålde våran lägenhet till högt över förväntan. Jag skulle rekommendera Erik till 100%.
Jack B:
Jag svarade på en annons om en Brother-skrivare och blev snabbt kontaktad av Alexander, en mycket proffsig säljare. På bara 5 minuter övertygade han mig om att investera i en professionell produktionsskrivare istället för en enklare konsumentskrivare som inte skulle klara vår volym. Två dagar senare stod den 70 kilo tunga skrivaren på vårt kontor och producerar offerter som en dröm. Snabb orderbekräftelse och blixtsnabb leverans. Dia Copy är ett seriöst och kunnigt företag som verkligen levererar. Rekommenderas varmt!
Maria F:
Samtliga på BeResident håller en hög nivå på kunskap, effektivt aggerade, tryggt processande och trevligt bemötade. Tryggt och säkert både för hyresvärd o hyresgäst! Jag är SÅ nöjd / falk i Sundbyberg
Vilma G:
Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Dmg Konsulterna AB. De har varit en stor hjälp för mig som coach i hanteringen av min livssituation med fibromyalgi. Jag blev bemött med empati och förståelse, vilket gjorde att jag kände mig trygg i processen.
Mina förväntningar var att få stöd och verktyg för att hantera mina utmaningar, och de har verkligen levt upp till dem. Genom att prata med dem har jag fått insikter och förståelse för hur jag själv kan hantera min situation, istället för att få direkta instruktioner. Det har gjort stor skillnad för mig. Jag rekommenderar varmt Dmg Konsulterna AB till alla som söker professionell hjälp och stöd i svåra tider.
Jonas G:
Har skrivit en mycket läsvärd bok om försäljning. Leder säljutbildningar som är bäst i branschen, inget "snick-snack" utan konkreta åtgärder som driver mer försäljning om man följer dem. Är oerhört nöjd!
Anna S:
Mycket nöjd med kvaliteten på arbetet. Väldigt professionellt. Arbetet på att hugga ner två träd utfördes med filigrannoggrannhet och mycket snabbt. Arbetare städade vägen och röjde området efter trädfällning. Alla grenar och delar av stammen samlades in och bortforslades.
Starkt rekommenderar!
BRF
Malgorzata Z:
Mycket kunnig personal, gäller både tandläkaren och tandhygienister. Jag har fått 5 implantat och en krona fixad där. Det som är så bra med de, utöver kvaliteten på behandlingen, är att jag har fått löpande information om pågående behandlingen. Dessutom mycket trevliga människor. Jag är väldigt nöjd patient.
Bengt Anders S:
Duktig, trevlig sångpedagog som arbetar både online och i välutrustad studio på Narvavägen i Stockholm. Vår grabb Alexander har träffat henne i studion på Narvavägen och han tycker det funkar dunderbra och tycker verkligen att han utvecklas! Sånglärarna på hans skola tycker att han tagit flera steg i sin utveckling. Vilket är hela poängen med att träffa Victoria, att sjunga bättre och bättre! Icke att förglömma, verkligen bra prissättning!
Sinisa V:
Advokatbyrån är mycket professionell och effektiv. De arbetar ansvarsfullt och med stor noggrannhet. Jag är otroligt nöjd med deras hjälp och stöd.
Angelica Elizabeth L:
Utan tvekan de godaste och fräschaste nötterna som jag någonsin ätit i hela mitt 50-åriga liv! Man får en WOW känsla och de är vanebildande goda! Som bonus så har de en helt fantastisk kundtjänst som löser krångel på ett proffesionelt och serviceinriktat vis. Bästa rekommendationer från en balkanbo som ätit nötter i hela sitt liv och kan nötter. De varor som jag testat är:
Rostade solrosfrön, Dubbelt rostade pumpafrön, Torkad Mango, Mandlar, Cashewnötter & Pistagenötter (rostade & saltade), Valnötter och Pecannötter med mjölkchoklad.
Johan T:
Fin hjälp med spackling, målning, golvslipning och platsbyggd förvaring i sovrum och garderob. Erik Wallgren är en mycket bra projektledare. Imponerande flexibilitet att få olika arbetsmoment gjorda i rätt ordning, och samtidigt hantera logistik med leveranser och ändringar och anpassning av arbete under projektet. Rekommenderas.
Marja Liisa P:
Kunnig och proffsig personal. Trevligt bemötande. Bra info om tvätt, pris, tidsåtgång, skötsel och lagning. Mattorna med smutsfläckar och djurhår blev superfräscha. Parfymfritt. Värt varenda öre. Rekommenderas.