Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (11 st)
Salem  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
    Lars inge L
    Lars inge L: Akleja Sweden är ett familjeförlag med en noga utvald utgivning. Tar inte emot ej beställda manuskript. Representerar LittArt (c). Leave a message if you call. Merci pour votre message.
  • Kristin B
    Kristin B: Framhjulet släppte på min cykel. Fick snabb hjälp av Gunnels cykelverkstad som raskt monterade fast det igen och som dessutom smorde kedjan. Tusen tack.
    Reja M
    Reja M: Professionellt från offert till utförande. Trygga och enkla att ha och göra med. Superbra resultat, alltid trevligt bemötande! Som kund fick vi löpande information om hur arbetet fortlöpte, man höll vad man utlovat! Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Svolt AB.!!
    Bror Aron T
    Bror Aron T: Väldigt trevlig personal som vi har en erfarenhet av från tidigare företag. Lämnar alltid huset fint och välstädat med den där sista ”touchen” på inredningen. Rekommenderas starkt!
  • Christina F
    Christina F: Bästa gymmet, så trevlig och lyhörd personal och härlig stämning hos alla som är där. Rent och fräscht.
  • Heike D
    Heike D: Är du sugen på en riktigt lyxig räksmörgås som praktiskt taget dignar av en massa goda räkor som gömmer hemmagjort bröd, ägg och en precis lagom klick majonäs, gå då till denna charmiga restaurang belägen i de fina kvarteren av nya Djurgårdsvarvet. Såååå gott!✨
    Hussien M
    Hussien M: Helt otroligt. Bilen är som när man hämtade den vid köpet. Helt i nyskick.
    Fanny J
    Fanny J: Jättebra bemötande, jag är väldigt nöjd med servicen och arbetet 👍
    Joakim B
    Joakim B: Litet enkelt ställe med en grymt bra urmakare! Har lämnat in tre servicar på Breitling och Seiko. Prisvärt!!!
    Carl Tobias K
    Carl Tobias K: Efter att ha testat Grillbodens kol blir det svårt att gå tillbaka till briketter från Biltema. Köpte 2 säckar kol och rökkuber (Whiskey kuber och Timjan kuber) och efter att ha levt med det i ett par veckor så kan jag bara säga WOW, grillning blir en helt ny sport, en helt annan smak. Fantastiskt helt enkelt.
    Jonas Carl G
    Jonas Carl G: Väldigt nöjd med takläggningen! Det tog mig 3 månader att hitta rätt firma. Nu hittade jag er! TACK Proffesionella! Carl
    Maria H
    Maria H: Gjort botox hos Leyla flera gånger. Alltid nöjd! Noggrann o säker på det hon gör. Alltid naturligt resultat precis som jag önskar
    Gustav Åke Ulfsson N
    Gustav Åke Ulfsson N: Snabb respons vid bokning. Pålitlig städning som följer en strukturerad mall för vilka moment som ska genomföras i vilken typ av rum. Rekommenderar gärna.
    Charlott A
    Charlott A: Fantastisk duktig och prisvärd skräddare!
    Alva R
    Alva R: Bästa kliniken!! Trevligt bemötande. Kunniga och supernöjd med resultatet
  • Diana B
    Diana B: Bästa massagen, rekommenderas starkt! Perfekt teknik , generös massage, bra priser, seriös massör som värnar om att du ska ha det bra.
    Peter Å
    Peter Å: Nu ännu bättre, osannolikt bra faktiskt.
  • Björn T
    Björn T: Ett företag som förstår att göra kunden nöjd är viktigt! Alltid lätt att samarbeta med, gör ett bra jobb, snabbt och till vettiga priser.
  • Gabriel I
    Gabriel I: Stockholms bästa skrädderi & kemtvätt, utan tvekan!
  • Jonas L
    Jonas L: Väldigt proffsig kan fixa det mesta. Kan verkligen rekommendera detta bygg företag.
    Pavel S
    Pavel S: Jättenöjd med hemstädningen varannan vecka. De gör ett fantastiskt jobb varje gång, och det är så skönt att alltid komma hem till ett rent och fint hem. Rekommenderas starkt!
    Ellinor R
    Ellinor R: Superbra service! Mailade för att fråga om en receptbelagd medicin fanns i lager. Blev uppringd efter bara en liten stund, av en trevlig kille som dessutom la undan medicinen åt mig. Värdefullt och väldigt uppskattat. TACK!
  • Allan H
    Allan H: bra service mina ärenden blev lösta köpt ASUS nuc och lite annat
    Gunilla B
    Gunilla B: Jorvik är proffesionella, kunniga, snabba och effektiva. De klarar av de mest krångliga och svåra träden och gör det på ett säkert sätt. Vi är MYCKET nöjda! De har försäkringar och vi kunde göra rotavdrag 👍🏻/ G. Bertilsson
  • Helena L
    Helena L: Bokade transport till hästklinik. Pålitliga, hjälpsamma och trevliga. Anlitar dem gärna nästa gång jag behöver transport!
1...1011121314...112