Övrigt i Stockholms län

Salem  (12 st)
Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
    Sebastian B
    Sebastian B: Trevlig och kunnig personal med humana priser. De fixade min cykel på under 24 timmar. Mycket bra cykelaffär.
  • Bengt A
    Bengt A: En intressant församling som vill mycket, vad gäller kommunen med omnejd. Duktiga pastorer och medarbetare, tycker jag. Och församlingen i helhet verkar vara varma vänliga människor, som det är roligt och stimulerande att möta, vid mina besök i denna kyrka. Den syns ju tydligt i Tumba centrum från Pendeltåget. En stor brun byggnad med ett kors på väggen. Jag tycker att många fler borde göra både ett och flera besök i denna intressanta kyrka. Tycker en numera van besökare!!!
    Sofia K
    Sofia K: Toppenställe om man vill rida för nöjets skull! Vill man tävla mycket bör man leta sig någon annanstans.
    Malin P
    Malin P: Ett jättebra företag för oss som inte tål laktos så bra. Deras breda sortiment av laktosfria produkter gör att man "kan äta vad som helst ändå", för allt finns utan laktos. De har allt från mjölk, grädde och yoghurt till cream cheese och cottage cheese.
    Emma R
    Emma R: Bra ställe. Mycket härlig personal. Frächa lokaler. Känns bra.
    Roger T
    Roger T: Mycket bra skaldjursbord (som ersätter julbordet). Vissa rätter är lite tveksamt behandlade (som ex de fyllda och gratinerade havskräftorna) men det mesta är av väldigt hög klass. Ett stort plus för en bra rundrökt ål (som är ett krav på alla skaldjurs- eller julbord).
  • Mats b
    Mats b: En härlig förening med en satsning som är väldigt uppskattad, synd att klubben inte prioriterar sjukvård/skadevård för ungdomarna då flera talanger går miste om en mycket bättre karriär
    Jonas Ö
    Jonas Ö: Trevligt bemötande och bra gaddat, det kändes seriöst och tryggt direkt. Jag är mycket nöjd med min tatuering!
    Micke J
    Micke J: MNJ Media är helt enkelt ett toppföretag som jag rekommenderar varmt, fast till vad har jag inte en aning om...
    Ann-jeanette D
    Ann-jeanette D: bra sammanhålning och trevliga medlemmar annjeanette Dandeby
  • 3.0
    7 omdömen
    Bella F
    Bella F: inte så schyssta fans... men ett jävligt kul lag. kanske blir lite för mycket lattjo istället för att vinna...
    Sture W
    Sture W: Ett väldigt trevligt och familjärt bemötande. Man blev glad av att vara där.
    Camilla
    Camilla: Det här mysiga kafét och bageriet har gamla anor och det är tydligt på den charmiga inredningen med udda trämöbler, tegel, gamla skyltar och foton på väggarna. Här kan man köpa med sig nybakat bröd och bullar eller sitta där och äta lunch eller ta en fika. Det är gemytligt och hemtrevligt och man förstår varför det ofta är fullproppat med folk därinne.
    Cissi L
    Cissi L: Kan verkligen rekommendera denna butik eftersom de alltid har nytt och jättetrevlig personal. Hittar alltid någonting där och får alltid tips av personalen.
    Anders K
    Anders K: Bra rum och klassisk Scandic standards. Vi hade ett familjerum med en extrasäng som var perfekt i rummet. Fördel är att det ligger centralt och att det ligger bredvid allt, shoppinggator, gallerian och även för dem som ville se lite mer är det ett riktigt bra sätt att starta dagarna på.
  • 3.5
    4 omdömen
    Calle L
    Calle L: Mycket prisvärt fikaställe, häftig miljö. Utbudet är lite smalt på bakelser men det som finns är riktigt bra. Tyvärr är delar möblerna lite ofräscha (inte slitna men direkt smutsiga - skulle behöva en möbeltvätt) och kaffet kunde vara snäppet bättre - men som sagt värt ett besök och mycket prisvärt.
  • Hk

4.0
    Fredrik M
    Fredrik M: Både ett bra hotell men framförallt en bra restaurang. Här äter jag ofta när jag åker till Stockholm. Det är god mat och bra service. Men dock lite höga priser. Men det är det värt.
    Johanna T
    Johanna T: Det här är min favorit-Nilssons. Du kan vara säker på att du får bra hjälp med det du behöver när du handlar skor här. Om några skor skulle gå sönder går det bra att komma tillbaka och du kommer inte få massa tjafs. De har alltid ett stort utbud här och de snyggast skorna för säsongen finns alltid inne i flera storlekar, annars kan du gå till biblioteksgatan.
    eleonora a
    eleonora a: ett vårdhem med trevlig o kompetent personal eget kök med underbar mat
    Lise-Lott  A
    Lise-Lott A: En bra organisation som dock skulle behöva ställa upp starkare för djuren.
    Pia M
    Pia M: Mycket goda kanelbullar och trevlgt bemötande. Kommer gärna tillbaka
    Linda W
    Linda W: Underbar affär med Indiskinspirerade kläder, porslin och möbler. Härlig atmosfär och trevlig personal.
    Marika S
    Marika S: I mina ögon Stockholms finaste Indiska! Gillar lokalen, personalen och de ständigt nya (men alltid lika inspirerande) skyltningarna.
    Mikael E
    Mikael E: Här spelar jag badminton och squash varje vecka. Bra banor och fräscha lokaler. Priserna är bland de lägsta i hela stan.
1...5354555657...119