Joakim B:
Jag har fått en ny favorit vad det gäller restauranger i min närmiljö. Baan noi har riktigt god thai-mat. På luncherna har de några olika alternativ och vill man ha en stark maträtt så blir åtminstone inte jag besviken. Det finns inga sittplatser (förutom nu på sommaren då man kan sitta ute på en bänk), så det är hämtning som gäller. Priserna är låga. Maten riktigt god.
Cissi L:
Mitt favoritmärke! Man är alltid rätt klädd i Karen Millen.
Tyvärr så är kläderna lite "felsydda" för oss med lite större byst, eller rättare sagt normal byst. Verkar som att man måste ha väldigt liten i förhållande till övriga kroppen....
Jättebra service och hyfsade priser ändå med tanke på kvaliten.
Linda K:
Jag o kidsen brukar åka hit ibland o titta på alla söta djur. Grisar, kaniner, hästar, får. Roligast är det när lammen kommer på våren, dom är ju bara för söta! Brukar avsluta med en fika eller glass i deras lilla café. Trevligt!
Maria A:
Trevlig personal och härliga saker! Underbart skönt att kunna klämma och känna på alla dom där fina sakerna man oftast bara hittar på internet. Perfekt om man letar efter en present till sig själv eller någon man tycker om. Färgglatt, fint och inspirerande.
Matte:
Sveriges bästa casino? Här har man både vunnit och förlorat stora summor i poker. I det stora hela får casinot en "brat" varning, Dock inte alla dagar. Det är hög standard både på maten i restaurangerna och lokalerna. Extremt bra öppettider och en mängd rabatter för oss medlemmar. Trevlig personal. Rekommenderas för alla!
Emma K:
Har deras ifö sign system hemma, alltså att toaletten är upphängd. Fungerar väldigt bra. Ett plus dessutom för att ifö är helt svensktillverkat. Känns bra att kunna stödja både svensk industri och miljön genom min toalett! ;)
Cecilia K:
Denna tidningen var den första inredningstidning som jag prenumererade på. Jag gillade tidningen och allt fungerade precis osm det ska. Allt flöt på bra och jag hade aldrig några problem med dem. Jag avslutade prenumerationen på grund av att den inte innehöll riktigt min smak av inredning. Gillar du mer gammaldags inredning så är nog denna för dig.
Dorra K:
Väldigt duktig tjej fick mig skitsnygg!! Bra bemötande, kom dock sent så det blev en liten diskussion kring det innan hon satte igång. Snygga slingor i röd blond nyans.Tyvärr lite väl dyrt. Men jag kom undan med en Groupon kupong på 500kr.Det enda negativa att jag hade velat ha ännu mer av den röda nyansen..Men jag kände mig verkligen jättefin när jag lämnade salongen, och det är alltid ett stort plus:)
Petter S:
Skit i BRF:en NR 2 - det är Skinnerviksberget som gäller. Hit går man en solig sommarkväll i juni tillsammans med världens finaste tjej under armen njuter av kvällssolen & slås av insikten hur liten vår stad Stockholm faktisk är. Lägg till en picknick, och/eller lite vin, och allt blir perfekt (förutsatt att ni är som gjorda för varandra, vilket ni i slutändan faktiskt också är).
Fredrik T:
Green Room har en inredning som är långt över vad Konsums/Coops caféer brukar ha. Sortimentet är inte heller signifikant för dessa. Till och med utskänkningstillstånd finns. Det är dessutom riktigt billigt, utan att för den delen vara tråkigt.
Alexander F:
Taxi Card blev uppköpta av Fågelviksgruppen AB och därmed tyckte många förare att det blev sämre arbetsomständigheter. Grundaren och flera förare bröt sig ur Taxi Card och blev Twodices AB. Igår premiäråkte jag med Twodices AB. Båda bolag har cirka 10 bilar var som är ute och kör. Igår var det en proffsig förare som körde och talade sig varm om att det är samma gäng som Taxi Card, fast med nytt namn och ny taxa. Och gällande taxa så är Twodices AB nästan konsekvent dyrare än Taxi Stockholm, förutom när det är helgtaxa (exklusive storhelg). Jag kommer fortsätta att ringa Taxi Card först, då de är billigast, i andra hand blir det Twodices AB om de kör på tariff 3. Det verkar helt enkelt som att Twodices AB inte kommer ge sig in i något priskrig mot Taxi Card. Det är väl lika bra, då får båda bolag förhoppningsvis bli kvar.
Fredrik H:
Gigantiska och suveräna räkmackor som håller dig mätt resten av dan. Strålande utsikt över Björkfjärden. Vacker liten båthamn gör att du kan ta båten hit också. Eva och Benny som driver stället gör allt för en skön upplevelse. Och Benny hjälper dig med båten också om den strular...
Per P:
Killarna som jobbar på grillen är riktigt sköna typer. De ber om ursäkt om de stänger och man ringer eller kommer dit när de står med nyckeln i handen. Om det är fotbollsmatch på tv är tempot högt, för killarna vill hem. Om du har, som jag, tröttnat på massproducerade burgare när du inte har lust att stå vi spisen rekommenderar jag Vasagrillens burgare. Lite mer som hemma. Riktigt gott.
Stöd din lokala grill - det gör jag!
Crille N:
Mycket bra bemötande och service. Lagade en ring jag trodde var bortom all hjälp - dessutom med en smart lösning som sparade mig en massa pengar. Genuint intresserade av att hjälpa dig som kund.(och för den butiksinredningsintresserade - grymma displaylådor...)