Caroline E:
Superfin och inlyssnande, lugn, strukturerad och kunnig! Flexibel att träna digitalt när behovet var sådant, och fysiskt när det funkade. Rekommenderar varmt!
comprar l:
Este puntero láser es mucho más barato que otros láseres, mientras que este puntero láser proyecta luz en el tipo de distribución uniforme de intensidad de luz. Los ojos humanos tendrán una visión clara de la luz láser.
Por ejemplo, el puntero láser es aplicable en la investigación de ciencias de la vida, diagnósticos láser, tratamiento con láser de cirugía láser, terapia fotodinámica débil con bioestimulación con láser de tratamiento no quirúrgico y láser. La tecnología láser como una nueva ciencia y tecnología tiene amplias perspectivas de aplicación. Cada vez más productos láser se convierten en partes indispensables en nuestra vida diaria.
Hay varios punteros láser disponibles en el mercado con diferentes tipos, colores, formas de puntos de luz y precios. Nos estamos concentrando en la investigación y el desarrollo de láseres industriales diseñados portátiles con el tipo de haz de luz disponible. Empleados por el mejor diodo láser, todos los dispositivos ópticos se fabrican con calidad garantizada y precios asequibles. Estos dispositivos láser son aplicables principalmente para tareas de posicionamiento altamente precisas. No hay razón para perder este tipo de láser si lo necesita.
Susanne Christina A:
Har förmånen att få gå till Julian 1 gång i månaden, han är proffsig och kunnig, och han har hjälpt mig med min dåliga rygg som har blivit mycket bättre.
annika f:
Otroligt seriöst och proffsigt. Håkan Källving är bäst på sitt område och "behandlingarna" har varit märkligt fungerande och gett väldigt bra resultat. Rekommenderas varmt.
Elaine L:
Jag har bara gott att säga InfertilityAid och Ji som driver det. Hon har förståelse om den emotionella berg och dalbana man går igenom med oförklarlig infertilitet. Utöver det har hon otroligt mycket kunskap om kvinnohälsan och kroppen. Hon har en helhelssyn och kan förklara hur både det emotionella hälsan, kosten, stress, sömn och kroppen hänger ihop. Detta tänk saknar jag hos den svenska vården, då man behandlar allt i silo och pratar inte om hur den emotionella hälsan kan påverka det vi känner i kroppen och fertiliteten. Hon har även varit till stor support och hjälpt mig att inte tappa hoppet om att det går att få ordning på min hälsa och menscykel.
Jag har alltid haft en oregelbunden menscykel och lite blödning och andra problem med min menscykel. Efter en tids behandling hos Ji så visade sig att det tog lite längre tid än vad vi trodde att fixa min menscykel då jag har haft en skör hälsa under en längre tid. Men jag är glad att jag fortsatte med min behandling hos Ji, då för första gången på i mitt vuxna liv har jag en regelbunden menscykel med normal blödning och ingen mensvärk. Jag känner mig mycket starkare i kroppen och har mycket mer energi och ork i min vardag. Nu ser jag framemot att ta nästa steg i min fertilitetsresa.
Oavsett om man behöver hjälp med att få ordning på sin hälsa, menscykel eller behöver hjälp med sin infertilitet, så rekommenderar jag varmt Ji och InterfilityAid. Det är inte många som har den djupa och breda kunskapen om fertilitet och kvinnohälsa som Ji. Dock måste jag säga att traditionell kinesisk medicin är ingen mirakelkur. Som med all medicin, oavsett modern läkemedel eller traditionell österländsk medicin så är alla våra kroppar olika och reagerar olika snabbt på behandlingar. I mitt fall har jag en kropp som reagerar snabbt på Jis örtbehandlingar och det kan vara för att jag är uppväxt med örtmedicin hemma. För en annan kan reaktionen på örtbehandlingen ta längre tid innan man ser förbättring på sin hälsa samt att man kanske inte har lärt sig att läsa av sin egen kroppssignaler som man gör inom traditionell kinesisk medicin.
isabella c:
Jag håller med er! Var väldigt skeptisk till akupunktur i början och det var min mor som "tvingade" mig att testa nålar. Till min förvåning gjorde det inte alls ont och jag var faktiskt så avslappnat så att jag somnade. Först satte vi i ett rum och pratade om mitt besvär(sömnlöshet och svag depression pga stress), hon lugnade mig så att jag kände mig säker och trygg-vilket var väldigt viktigt.Kliniken var superfräsch och skönt uppvärmd. Nu mår jag bättre, är inte helt botad men har aldrig haft så mycket hopp som nu. Dr.Yu har även fått mig bli intresserad i kinesisk naturmedicin som en komplement till mina vanliga- de hjälper verkligen! Jag överväger dessutom att gå til henne istället för vårdcentralen i framtiden, mkt bättre resultat och trevligare bemötande:)
Denise:
Jag tycker det har varit jätte roligt hittills och gruppcoachingen och individuella coachingen har varit över mina förväntningar. Att få möjligheten att träffas i grupp och göra något tillsammans med andra är något jag verkligen längtat efter. Intressanta föreläsningar av olika utbildade föreläsare om allt från transcendental meditation, hälsosam mat och personlig utveckling har varit jätte kul att få följa med på. Även kul att provat meditera dagligen och ta kontrollen över mig själv för att nå mina mål, vilket verkligen funkat! Sånna coola verktyg för att leva så bra som möjligt. Har dessutom få träffa nya människor att lära känna. Och fått möjligheten att jobba med mig själv med hjälp av duktiga Elisabeth som är utbildad livscoach. Så glad att jag tog chansen att prova detta! Kommer garanterat fortsätta gå på coaching hos United friends, vill bara utvecklas mer och mer :) Tacksam <3
Anna C:
Efter två fantastiska rygg/nacke punkt massage har jag valt att fortsätta med akupunktur & massage 5 ggr /1 timme(har långvariga astma & rygg besvär). Idag erhöll jag behandling nr 2 med gott resultat. Jag känner mig bättre med andning (lättnad i bröstet utan hjälp av inhalator) och positiv effekt mot ischias.Jag ser fram emot mina tre återstående behandlingar hos otroligt duktig massören Ting.REKOMMENDERAS!!!!
Maria P:
Jag hittade till Dr Yangs klinik år 2022 då en fertilitets utredning visade att jag hade lågt AMH för min ålder. Redan första gångerna slogs jag av positivismen hos Dr Yang och hennes dotter Ji ”det här löser sig!” ”bara din kropp får rätt förutsättningar och mår bra kommer du bli gravid” och jag började längta till mina veckobesök. Ji och Dr Yang tar sig verkligen tid att lyssna på stort som smått och är väldigt kunniga inom fertilitet. Mycket riktigt blev jag också gravid efter 2 månader och mitt barn föddes 2023. När det var dags för syskon försök och ny fertilitetsutredning visade ännu sämre förutsättningar att doktorn på IVF kliniken började prata om donatorägg var det naturligt att återigen kontakta Dr Yang och Ji. Det blev ett kärt återseende och denna gång tog det lite längre tid men nu är jag gravid igen. Även denna gång hjälpte Ji och Dr Yang mig inte bara att få min kropp i balans utan också att hålla motivation och humör uppe. Kan inte nog rekommendera denna klinik!!
Susanne v:
Li är en professionell, kunnig och varm person som gör underverk med akupunktur och annan kinesisk medicin. Jag kan verkligen rekommendera henne. Hon har hjälpt mig med ryggont och andra mindre krämpor.
Jenny B:
Jag har efter en bussolycka gått igenom massor av behandlingar på olika ställen (naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, massörer, läkare) i över 10 år. Men inget hjälpte.
Ett besök hos Leif och vips såg han felet. Bäckenet låg helt fel. Det var lättfixat och nu har jag inte några problem längre :)
Snabba och effektiva behandlingar! Billigt!
Carolina L:
Äntligen har jag fått hjälp med min foglossning! Trodde jag skulle behöva sjukskrivas pga av mina besvär men verkar som jag slipper det nu. Tips! Sök hjälp hos en specialist så slipper du ha ont i onödan. Det är så värt det!
Ester R:
Är inte en fotogrossist utan säljer hjälpmedel för synskadade, gör hembesök och ger bästa möjliga service men uppföljning för att kunden riktigt ska vara nöjd..
Pengar på inteckter går till projekt i Afrika för att hjälpa synskadade..
alexandra g:
Terapimottagningen ligger på Nybrogatan på Östermalm. Det är en trevlig mottagning och jag blev väl bemött av psykologen. Jag hade ingen erfarenhet av terapi men jag fick den hjälp jag förväntade mig och behövde. Jag rekommenderar andra att vända sig till mottagningen.
Annika D:
Jag träffade Birgitta och hon tog verkligen en bra hand om mig. Hon är mycket erfaren, snäll och tar hand om både den fysiska och den psykiska processen att bli mamma. Hon tar sig tid hon behöver för att behandla varje mor som en unik människa och tar extra hand för speciella behov och önskemål. Jag kan bara önska att andra mödrar hade en så bra barnmorska.
ingalill j:
Vi har fått fantastisk hjälp med vår relation, vi som trodde äktenskapet var slut.Detta blev mycket billigare än en skilsmässa. Kunniga livserfarna terapeuter som jag verkligen kan rekommendera!
Ingalill&Lasse
Maria E:
Kvarnberga Gård är Stockholms bästa och islandshäststall! Här kan du rida ut på turridning i skogen på islandshästar, gå på ridlektioner eller ridkurser. Kvarnberga har fina islandshästar, väldigt bra ridlärare, fin bana och bra ridvägar. Jag har haft min islandshäst här i flera år. Stallet är som ett andra hem för de flesta som har sin häst här hos Svante och Viktoria. De är urmysiga med hjärtat på rätta stället och väldigt seriösa vad gäller hästar. På ridkurserna lagar Svante ofta lunch och han lyckas alltid överträffa sig själv. Han är en gormand som inte snålar med råvaror eller känsla. Svantes goda mat är faktiskt en stor del av behållningen på kurserna på Kvarnberga.
Emi M:
Vilken parterapeut ska man gå till när helvetet brakat löst? Min (o)äkta hälft slog upp telefonkatalogen och valde snabbt som attan psykologen med största annons. Han gick då, i nödens timme, helt enligt principen "Den som har råd med stor yta har säkert flest nöjda kunder". Det visade sig vara rätt.
Vi fick komma dagen efter. Det var tur för vår familj.
Illertanten, som vi kom att kalla henne på grund av hennes 2 husdjur(!), är den som lyckades få oss att rädda vår relation. Egentligen säger hon inte så mycket under sessionerna- snarare erbjuder hon ett utrymme där båda får tala till punkt och tvingas lyssna på den andra (även om den är helt dum i huvudet). Ibland kommer hon med kloka råd som är värda varenda krona, trots att arvodet är som Ugandas bnp.
Vill du ha en mottagning som är kliniskt ren och stram med bara en noga utvald litografi på väggen bör du ABSOLUT gå någon annanstans. Hos Illertanten är det snarare som att slå sig ner i ett arbetsrum för trolleriläraren på Hogwarts. Märkliga, dignande bokhyllor med snidade trägrenar kantar ett rum där antika leksaker, afrikanska masker och högar av tidningar ramar in en stor soffgrupp där större delen av Stockholms medelklass suttit och snörvlat över sina världsproblem.
Men det är som att det där i mormorskaoset finns ett lugn som smittar lite.
Marie-Louise är som FN borde vara. Mot alla odds får hon Israel och Palestina att ta de första staplande stegen mot överenskommelse utan att någon part håller en bazooka eller brandbomb bakom ryggen. Hon tittar plirande rakt igenom dig och ser alla dåliga sidor du försöker dölja, men försäkrar samtidigt att det är okey att vara som du är. Hon lär dig att du inte kan ändra på någon annan, bara på dig själv och det känns som en äkta uppenbarelse..
Vi gick till Illertanten för 5 år sedan. Hade det inte varit för henne hade vi varit skilda idag. Men vi bor ihop.
Det är ju ändå det bästa betyget en terapeut kan få.
Mikael T:
Jag hade problem med hjärtat under 1.5 års period, inga läkare hittade nånting, hjärtat slog hårt och snabbt efter för mycket puffande en kväll på en e-cigarete. Jag gick till Jie och efter 3-4 sessioner var mina hjärtproblem i princip borta.
Och ni som ger dåliga omdömen för att det är dyrt och inte ens testat att gå fullt ut behöver inte ge en 1a, det är lite orättvist.