Mäklare en Södertälje

6 revisados mäklare en Södertälje municipio

• Fastighetsbyrån Södertälje

Verifierat företag
    3,850 valoraciones
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Victor Z
    Victor Z: Gustav var tillmötesgående vid alla kontakter och det kändes hela tiden som att affären rörde sig framåt i köpprocessen.
  • Driver du mäklarfirma i Södertälje?

• 2,474 valoraciones
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling! Vi kan Södertälje och vill hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär!
    Anna Lena H
    Anna Lena H: Bra information, trevligt bemötande och god service. Kändes väldigt seriös. Lätt tillgänglig och snabb återkoppling vid svar på frågor och i visningsprocessen.
  • Florin Partners

Verifierat företag
    163 valoraciones
    Peter S
    Peter S: Det har gått snabbt och smidigt och att dödsboet och Jonathan kändes det positivt att jag fick köpa lägenheten !
  • 6 valoraciones
    Anders och Ginger H
    Anders och Ginger H: På Ekmans Fastighetsbyrå ställde man upp 100% och gav allt för att hitta bra köpare till vårt hus. Man sparade inte på annonsering och andra insatser för att marknadsföra vårt objekt. Dessutom var relationen mellan Ekmans och oss så öppen och varm att vi kände oss trygga och speciella. Naturligtvis rekommenderar vi dem å det varmaste. Anders Hallgren och Ginger Sundin Hallgren
  • Massoud I
    Massoud I: Trevliga och hjälpsamma personal.
  • Driver du mäklarfirma i Södertälje?

Ver página: