Mäklare in Trelleborg

5 reviewed mäklare in Trelleborg municipality

• Fastighetsbyrån Trelleborg

Verifierat företag
    781 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Rolf H
    Rolf H: Bemötandet var absolut i topp, därför anlitade vi Daniel. jättebra påläst om området där vi bor, mycket duktig och engagerad, överhuvudtaget en genomtrevlig helt kanonkille på alla plan. Han uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi kan varmt rekomendera honom. M V H Rolf
  • Driver du mäklarfirma i Trelleborg?

• 83 opinions
    Lise Lotte M
    Lise Lotte M: Mycket stort förtroende för mäklaren. Hon var engagerad, kunnig, mån om att hålla mig informerad och även lyhörd för mina åsikter. Jag är mycket nöjd.
  • 355 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Trelleborg! Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende i Sveriges sydligaste stad.
    Ted S
    Ted S: Våra intryck av Karl-Fredrik är en engagerad, fokuserad, empatisk och framförallt en kunnig förmedlare. Vi önskar honom och hela teamet all lycka. / Ted&Iwona Shirazi
  • Susanne L
    Susanne L: Inkännande, lyhörd, sympatisk och hjälpsam.
  • Driver du mäklarfirma i Trelleborg?

• Mia H
    Mia H: Vi köpte vårt hus genom Mäklarhuset och är hittills mycket nöjda. Mäklaren har varit tillgänglig och svarat snabbt på frågor och funderingar både på sms, telefon och mail. Ett bra bemötande och service-mind mot oss som köpare. Rekommenderas!
Show page: