Björn V:
Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp.
Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare.
Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd.
Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
Stefan F:
Hasse är bäst! Han upptäcker obalanser i kroppen som man inte hade en aning om, och kan med enkla knuffar och handgrepp åtgärda dem så att besvären försvinner, eller åtminstone mildras. Han ger en också bra övningar så att man undviker att problemen kommer tillbaka.
Gustav M:
Mats kombinerar att vara en mycket kunnig och duktig naprapat med att vara en riktig toppenkille. Kunde inte vara nöjdare med hans tjänster och han gör alltid allt för att se till att han kan hjälpa en (trots hans fulla schema och att jag ofta ringer/emailar i sista minut). Har gått hos Mats under flera år och kommer fortsätta göra det.
Cecilia H:
Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!
Camilla:
Naprapathögskolan erbjuder behandlingar på dagtid hos deras elever, under överseende av lärare förstås. Det här är ett bra budgetalternativ för de som inte kan/vill betala för en auktoriserad naprapat. Bemötandet är professionellt och trevligt. Ett råd för första besöket då de gör en grundlig undersökning – du kan komma att få ta av dig byxorna, du känner dig oftast mer bekväm om du inte har håliga nylonstrumpbyxor och stringtrosor.....
Mister S:
Superbra!! Jag blev tipsad av en elitidrottare som bloggar på fightplay.tv Magnus Cedenblad
Min axelskada stoppade mig fran att trana fullt ut under en lang period och det blev bara varre och varre. Kunde inte lyfta arm. Jag visste inte vad naprapat var nar jag kom till naprapatlandslaget. Men det tog 3st ganger och nu ar jag tillbaka 100 procent. Obrigado!! / Mister Sinister