Elsa B:
Mycket gott och utmärkt tillagat. Bara 90 kr för lunchen även helger. Inkluderar härliga sallader och många mustiga goda hembakade brödsorter m m...
Promenera gärna på skogsvägar och stigar.
Johan Fredrik L:
Benevento Pizzeria, bästa kebaben i hela Tumba och Huddinge. Nybakt pizzabröd till kebab med bröd. Fantastiskt gott, vi äter här 2-3 gånger i månaden. Jättepopulärt iom att de alltid har flertalet kunder som på plats när vi beställt och hämtar maten.
Nargish H:
Smakupplevelse påriktig, mysig restaurang en liten bit från Tumba station. Rekommenderar starkt att ni tar och beställer nummer 11 min personliga favorit!
Mikaela T:
stort och bra utbud för alla smaker. många sittplatser och trevlig personal. maten är alltid fräscht och inte alltför dyr. kaffet är också gott, perfekt efter lång shoppingrunda!
Maite L:
Jag har endast provat pizzan och en mixed sallad. Pizzorna är inte att rekommendera, en sk vanlig förortspizza med de billigaste ingredienserna; blöta burkräkor, riven skinka och osten är ingen mozzarella direkt. En annan gång beställde jag en mixed sallad och den innehöll endast isbergssallad ingen blandad sallad som det stod i menyn. Om restaurangen satsade på bättre råvaror så skulle jag definitivt besöka Tullinge pizzeria oftare.
Jo förresten....glömde säga att pizzabagaren ofta står utanför och röker. Inte fräscht alls med tanke på att långvarig rökning inte bara ger kassa lungor och allvarlig hosta utan även nikotinfingrar. Och dessa fingrar bakar han din pizza med.
Tänk på det nästa gång du besöker pizzerian i Tullinge C.
Anders K:
Tog en hamburgare där till lunch igår och köpte pommesfrittes till med någon skum dressing. Dessvärre en dressing jag blev dålig av senare under eftermiddagen. Det är något visst när man tycker att en skum dressing smakar just skumt och i det här fallet var det korrekt. Kändes skämd när jag tänker på det i efterhand.