Restaurang i Botkyrka

14 rekommenderade restauranger i Botkyrka kommun

• 6 omdömen
    Elsa B
    Elsa B: Mycket gott och utmärkt tillagat. Bara 90 kr för lunchen även helger. Inkluderar härliga sallader och många mustiga goda hembakade brödsorter m m... Promenera gärna på skogsvägar och stigar.
  • Driver du restaurang i Botkyrka?

• 1 omdöme
    Charles H
    Charles H: Gott och prisvärt!! Så många sorter att jag inte ens hunnit pröva alla haha
  • 1 omdöme
    Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Benevento Pizzeria, bästa kebaben i hela Tumba och Huddinge. Nybakt pizzabröd till kebab med bröd. Fantastiskt gott, vi äter här 2-3 gånger i månaden. Jättepopulärt iom att de alltid har flertalet kunder som på plats när vi beställt och hämtar maten.
  • Dan
    Dan: Beställde entrécot me pommes och bea.. bästa service.. Bad om en stor "STEAK" och jag fick en Stoor kött bit.. helnöjd =D
  • Jimmy A
    Jimmy A: Grymmaste Pizzorna på hela Värmdö! Robert är alltid trevlig och personalen likaså. Pizzorna e alltid välfyllda med alltid så fräscha råvaror!
  • Jan G
    Jan G: Mycket bra kinakrog. Utmärkta dumplingar, ankan på järnplatta är fantastisk!
  • Nargish H
    Nargish H: Smakupplevelse påriktig, mysig restaurang en liten bit från Tumba station. Rekommenderar starkt att ni tar och beställer nummer 11 min personliga favorit!
  • Sanna D
    Sanna D: Deras Prawn Pathias som förätt är underbar!
    Johan L
    Johan L: God mat och trevlig personal! Rekommenderar till barnfamiljer. :-)
  • 2 omdömen
  • Driver du restaurang i Botkyrka?