Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

Gunnar L
    Gunnar L: En riktig japansk lunchrestaurang som begriper att det krävs mer än sushi. Fantastiskt väl tillagat och dessutom prisvärt. Förmodligen bästa japanen på Söder.
  • 12 omdömen
    Gunnar N
    Gunnar N: En väldigt trevlig krog med god och vällagad mat. Don ordnar alltid ett bord även då det tycks packat. Lika trevligt att komma dit med båt som med bil. Kan varmt rekommenderas
    svahn p
    svahn p: Jag som är sovelsam av mig höll på att dö i grytan när jag såg att jag kunde beställa oxfilé MED fläskfilé. Fantastiskt!
    johanna l
    johanna l: Jag kom precis hem från Sanne på Twigs Hair. Som vanligt är jag supernöjd! Hon är fantastisk på färg och är noga med konsultation innan hon börjar. Måste också nämna massagestolen vid schamponeringen - så avslappnande!
    Isabel D
    Isabel D: Vi var där 23 oktober 2011. Personalen är jättetrevlig och omtänksam. Stort urval och fräsch mat. Vi beställde olika special- och mixtallrikar och fick därmed smaka på allt. Jättegod kebab, härliga falafel och val av pommes frittes, bulgur och ris. Det ingår även frukt. Åh, kaffet är jättegott. Dessutom fin och ren inredning på lugn gata. Välj mellan att sitta där nere eller på övervåningen. Allt som allt så rekommenderar jag Royal Kebab jättemycket!
    Michael B
    Michael B: Stockholms (kanske Sveriges?) bästa bar. Trevligt bemötande, bra musik och god mat. Drinkarna är en orgasm både för ögonen och för smaklökarna. Rekommenderas starkt!!
    Kattis
    Kattis: Trevlig liten pizzeria, fin inredning. Den bästa pizzan jag ätit. Åt pizzan Marco Polo, med bl.a. vitlök. Supergod.
  • 6 omdömen
    Elsa B
    Elsa B: Mycket gott och utmärkt tillagat. Bara 90 kr för lunchen även helger. Inkluderar härliga sallader och många mustiga goda hembakade brödsorter m m... Promenera gärna på skogsvägar och stigar.
  • Elina E
    Elina E: Stans kanske godaste sushi hittar du här. Restaurangen har mysiga lokaler och jättetrevlig personal med god service-anda. Man kan få många olika sushi-sorter här, men även andra japanska rätter som t.ex. Yakinikki och Yakitori. Sushin är lagom stora bitar, så man kan få in hela i munnen direkt, utan att dela på dem. Priserna är normala för sushi. Rekommenderas varmt!
    David W
    David W: otroligt trevlig resturang, tok trevlig personal och lokal. Dansk resturang med smörebröd till förrätt, varmrätterna blandat med fisk, kött osv. Prova torsken, helt underbar. Snapps till maten och god dansk öl.
    Tobias B
    Tobias B: Ny favoritindier inte långt från city. Som sig bör ett klassiskt, fåordigt, bemötande bakom en bardisk och 5 minuter senare har man en magisk indisk rätt att avnjuta. För en hundring kan man välja mellan alla möjliga typer av rätter där de flesta finns representerade även lunchtid. Indisk restaurang på Västmannagatan som varmt rekommenderas!
  • Adam John D
    Adam John D: Tog en glutenfri vegansk pizza. Den var mycket god!
  • 7 omdömen
    Elias H
    Elias H: Stället är stängt men jag hittar inte hur man anmäler det här på reco (http://www.mynewsdesk.com/se/boulebar/pressreleases/boulebar-i-vasastan-staenger-1400475). Men det var trevligt när jag var där för ett par år sedan.
  • Mikael N
    Mikael N: Ombyggnad av helt kök i en 1920-talsvilla. Rivning av gammalt kök samt insättning av Ikeakök med en hel del specialanpassningar. Diskho, blandare, kyl&frys samt bänkskivor, ej Ikea. Två specialhyllor (i överskåpen) byggdes för att göra att allt blev effektivt. Bänkskivor (ej från Ikea) i trä som slipades och sågades till att passa perfekt. Täckskivor som fick sågas till för att passa ett sekelskifteshus variationer av mått. Sittbänkslösning som också den specialbyggdes av Ikeastommar med lådor. En hel del små detaljer som gjort att helhetslösningen och känslan blir så bra som vi önskat. Bra kommunikation, noggrann, kunnig och ett slutresultat som vi går runt och är supernöjda med varje dag.
    Arash E
    Arash E: Favvodrinkstället i stan. Svårt att slå
  • 3 omdömen
    Alexander W
    Alexander W: Kan varmt rekommenderas! Jag har bara ätit middag där men kvalitén på maten är top notch! Bemötandet var också bra och servicen på topp, ölen till maten fylldes på väldigt snabbt när den var slut. Det är absolut ett lite mer kostsamt ställe att äta mat på så för mig är det i alla fall inget man gör varje dag, men det var helt klart värt varje krona!
  • 7 omdömen
  • Ebba L
    Ebba L: Så trevliga att ha att göra med och extremt god pizza 😍 vi är supernöjda!
    Sigrid Rose-marie L
    Sigrid Rose-marie L: Jag besöker regelbundet Il caffe på Bergsgatan. Två senaste gångerna har det varit smutsigt och misskött utomhus. Grus på marken, (ingen städar?) stora ogräs i krukorna, en del växter döda, ( ingen vattnar?)toaletten är "out of order". Kort sagt ganska sunkigt intryck. Skärpning! Hur svårt kan det vara att sopa upp gruset utomhus? Kaffet är dock superbra!
  • Ray D
    Ray D: Great deli with helpful staff. Lots of goodies!
    Per Leif L
    Per Leif L: Vill berätta att min fru Birgitta och jag fick en härlig upplevelse och det blev ett mycket speciellt möte med dig. Fantastisk god mat serverad på ett mycket professionellt, hjärtligt och personligt sätt. Ett hjärtligt tack från Birgitta och Leif, Södertälje
    Linnea I
    Linnea I: Wow, vilket ställe! fantastisk mat, trevlig personal och bra priser.
  • Farkhad A
    Farkhad A: Jag besökte restaurang Holiday och blev verkligen positivt överraskad! 🌟 Det är en asiatisk buffé med många olika varmrätter att välja mellan. Maten var jättegod, fräsch och smakrik. Här finns verkligen något för alla, och det märks att de satsar på kvalitet. Rekommenderas varmt till alla som gillar asiatisk mat och buffé! 🍜🥢
1...7891011...40