Slipa golv in Huddinge

9 reviewed golvslipare in Huddinge municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från golvslipare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Kristallrent AB

479 opinions
    Varmt välkommen till Kristallrent – Låt oss göra jobbet!
    Alexander R
    Alexander R: Fantastiskt bra, både proffsig, engagerad och vänlig kommunikation, jättebra utfört jobb, helt enligt vad vi beställt, och sen aningen mindre (!) på fakturan än avtalat! Tusen tack! Denna firma har jag lagt till bland mina få som jag verkligen kan rekommendera!
  • Driver du byggfirma i Huddinge?

• Construct Sweden AB

54 opinions
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Petra Bygg och Renovering AB

84 opinions
    Behöver du en byggare som vet hur man tar ett projekt från start till mål - enda in i kaklet. Då har du kommit rätt. Petra Bygg löser allt inom bygg.
    Erik L
    Erik L: Petra Bygg hjälpte oss att riva en vägg och att bygga tre nya rum i vår lägenhet. Arbetet utfördes noggrant med känsla för detaljer och på tid! Dessutom var dom bra på att hantera och föreslå lösningar för oförutsedda problem som oftast uppträder i liknande byggen. Vi är mycket nöjda. Erik
  • 55 opinions
    Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
    Carl N
    Carl N: Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
  • FF Bygg Sthlm AB

27 opinions
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Jonas F
    Jonas F: Punktlig och gjorde ett ordentligt jobb på utsatt tid (trots att jag gjort ett ogenomtänkt val av blandare till duschen, som krävde speciallösning. Han fixade det.)
  • Johan K
    Johan K: Jag anlitade Måleriexpress när vi totalrenoverad våran lägenhet. Målning av alla vägar och tak samt Microcement på väggar i kök. Slutprodukten blev t.o.m lite bättre än vi hade tänkt oss. Löste allt på en väldigt tajt tidsplan då vi hade kort tillträde. Kan varmt rekommenderas!!!
  • 9 opinions
    Katalin H
    Katalin H: Marcus projektledde en omfattande renovering av vårt radhus. Vi har anlitat många olika hantverkare genom åren, men sällan varit så nöjda! Vi uppskattade engagemanget, den höga nivån av kompetens och den proaktiva kommunikationen som Marcus bidrog med. Det var väldigt enkelt att ha med honom att göra och alla hantverkare han involverade i bygget var superproffsiga. Resultatet blev en renovering som överträffade förväntningarna i utförande, inom budget och utan försening. Rekommenderar varmt!
  • 12 opinions
    Yngve E
    Yngve E: Trevligt bemött från första samtalet. Snabb offert som stämde när allt var klart. Utmärkt arbete och kundkontakt. Mycket nöjd!
  • Driver du byggfirma i Huddinge?

• Alexandra V
    Alexandra V: Grymma!! Proffessionella och trevliga och duktiga!
Show page: